Kapat Ikon
Aktaş Holding Personeli Göz Taramasından Geçti

Hava süspansiyon körüğü sektöründe Türkiye’de lider, dünyada da ilk üç firma arasında yer alan Aktaş Holding, çalışanlarına yönelik gerçekleştirdiği birbirinden farklı organizasyonlara, bir yenisini daha ekledi.

Aktaş Holding, Dünya Göz Hastanesi ile gerçekleştirdiği işbirliği çerçevesinde, personelinin göz muayenesinden geçmesini sağlayarak, olası sağlık problemlerinin önüne geçilmesi adına önemli bir adım attı.

Genel göz taraması ve muayene şeklinde geçen organizasyon kapsamında, Aktaş Holding’in Kestel ve DOSAB lokasyonlarındaki tesislerinde hizmet veren personeli, uygulamadan duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Aktaş personeli merak ettikleri soruları hekimlere yöneltme fırsatı da buldu.

“Çalışanlarımızın Sağlığı Bizim İçin Çok Kıymetli”

Aktaş Holding olarak iş sağlığı ve güvenliği konusuna büyük önem verdiklerini belirten Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sami Erol, çalışanların sağlıklı ve verimli olması için tedbir amacıyla bu organizasyonu gerçekleştirdiklerini belirterek, insan sağlığının hayattaki en önemli olgu olduğu gerçeğiyle, çalışanların sağlığını çok önemsediklerini söyledi.

Personele yönelik bu tip sağlık muayenelerini belirli aralıklarla gerçekleştirmeye devam edeceklerini vurgulayan Erol, desteklerinden ötürü Dünya Göz Hastanesi’ne de teşekkürlerini iletti.

 
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.