Kapat Ikon
Aktaş Holding'den Dev Zirveye Tam Destek

Hava süspansiyon körüğü sektöründe Türkiye’de lider, dünyada da ilk üç firma arasında yer alan Aktaş Holding, ulusal ve uluslararası platformlarda düzenlenen büyük organizasyonlara destek olmaya devam ediyor.

Aktaş Holding, Rumelili Sanayici ve İş Adamları Derneği (RUMELİSİAD) tarafından bu yıl 3.sü gerçekleştirilecek olan Uluslararası Balkan Ekonomi Zirvesi’ne tam destek verdi.

Aktaş, Balkan ülkeleriyle Türkiye arasındaki; siyasi, ekonomik, ticari ve kültürel ilişkilerin geliştirilmesinde katkı sağlaması beklenen ve başta ülkemizden olmak üzere, Balkan ülkelerinden de üst düzey yetkililerin katılım göstereceği 3. Uluslararası Balkan Ekonomi Zirvesi’ne sponsor oldu.

“Desteğimiz Sürecek”

3. Uluslararası Balkan Ekonomi Zirvesi kapsamında bu yıl, 1.000’in üzerinde yabancı iş dünyası temsilcisinin Bursa’ya gelmesi beklenirken, Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sami Erol, bu önemli zirveye destekte bulunmaktan dolayı, Aktaş olarak oldukça gururlu olduklarını ifade etti.

Zirve kapsamında, Bursa’ya gelecek iş dünyası temsilcileriyle de Aktaş Holding olarak çeşitli görüşmeler gerçekleştireceklerini vurgulayan Erol, ulusal ve uluslararası anlamda büyük ses getirmesi hedeflenen Balkan Ekonomi Zirvesi’nin Aktaş Holding açısından da önemli kazanımlar sağlayacağına inandığını kaydederek, böylesine değerli organizasyonlara desteklerinin süreceğini söyledi.

 

 

 

Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.