Kapat Ikon
Fotoğraf Tutkunları Bursa FOTOFEST'de Buluştu

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa Kent Konseyi (BKK) ve Bursa Fotoğraf Sanatı Derneği (BUFSAD) işbirliğiyle bu yıl 4’üncüsü gerçekleştirilen Uluslararası BursaFotoFest, ‘Birlikte Yaşamak’ temasıyla, fotoğraf tutkunlarını bir araya getirdi.

Cumhuriyet Caddesi'nde 'Geleneksel Festival Yürüyüşü' ile başlayan etkinlik, 1 hafta boyunca dünyanın önemli fotoğraf sanatçılarını ve fotoğraf tutkunlarını, fotoğrafa ve fotoğrafçılığa ilgi duyan Bursalılarla buluşturdu.

Bursa Mehter Takımı'nın marşları eşliğinde başlayan yürüyüşe, Bursalılar da yoğun ilgi gösterdi. 6-11 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilen organizasyona, 57 ülkeden fotoğraf sanatçıları katılım gösterdi.

Hayata geçirildiği günden bu yana, her geçen yıl ülkemizin en önemli uluslararası organizasyonlarından biri haline dönüşen BursaFotoFest; 7 uluslararası, 32 ulusal ve 120 yerel sanatçının yer aldığı bu yıl ki etkinlikle birlikte, her geçen yıl çok daha renkli ve coşkulu anlara sahne oluyor.

Türkiye'nin ve Bursa'nın görsel tarihinin oluşumuna katkı koyması bakımından büyük önem taşıyan etkinlik sayesinde, Bursa’nın değerini ve güzelliklerini yansıtan, kentin her bölgesinden çekilmiş muhteşem kareler, tanıtım açısından da çok önemli geri dönüşler sağlıyor.

  
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.