Kapat Ikon
Aktaş, Güçlü Global Yapısıyla Değişimin Öncüsü Olmaya Devam Ediyor

1938 yılından beri adım adım büyüyerek, sektörün en büyük küresel oyuncularından biri haline gelen Aktaş Holding, değişime olan inancı ve bu konudaki uzun yıllara dayanan somut çalışmalarıyla, pandemi döneminde de farkını ortaya koydu.

Aktaş Holding, Covid-19 pandemisi sonucu ortaya çıkan yeni iş yapış biçimlerine de hızlı biçimde adapte olmayı başardı.

Şirket, tüm dünyadaki fabrikalarında erken dönemde aldığı tedbirler ve güçlü global yapılanması sayesinde, tedarik zincirinin aksamasını engelleyip, operasyonların sürekliliğini sağlamış durumda...

Bursa'da kurulan ve bugün itibariyle Türkiye'nin coğrafi olarak en yaygın şirketler toplulukları arasında yer alan Aktaş Holding; ABD'den Bulgaristan'a, Almanya'dan Çin'e kadar olan tüm fabrika ve tesislerinde, pandemi sürecinde iş sürekliliğini sağlamak adına kısa, orta ve uzun vadeli planlamaları ile süreci bugüne kadar başarıyla yürüttü.

Pandeminin yayılmaya başladığı günden bu yana, Çin'deki Ankeshu şirketi sayesinde pandemi koşullarına erken dönemde uyum sağlamanın verdiği tecrübeyle Aktaş; grubun geri kalanında da süreci en az kayıpla atlatmayı başardı.

Yeni normale her anlamda hazırlıklı başlayan ve değişken müşteri taleplerine karşı hızlı şekilde aksiyon alan Aktaş Holding; halen üzerinde çalıştığı ürün çeşitliliğini artırma ve dijital pazarlama projeleriyle de yılı olabilecek en iyi şekilde kapatmayı ve güçlü hedeflerine doğru emin adımlarla ilerlemeyi hedefliyor.

  
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.