Kapat Ikon
Aktaş Holding'in Uluslararası Liderlik Gelişimi Organizasyonu AIESEC'le İş Birliği Çalışmaları Sürüyor

Sektörün global aktörü Aktaş Holding'in, Uluslararası Liderlik Gelişimi Organizasyonu (AIESEC) ile uzun yıllardır sürdürdüğü iş birliği verimli şekilde ilerlemeye devam ediyor.

Aktaş Holding, AIESEC Bursa Şubesi Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya gelerek, yeni dönemde yapılabilecek projeler üzerine fikir alışverişinde bulundu.

Öğrencilere, Aktaş Holding Kurumsal İletişim ve Organizasyonel Gelişim Sorumlusu Berna Sevinç eşlik etti.

AIESEC Nedir?

AIESEC; dünyanın lider yetiştiren en büyük gençlik organizasyonudur.

Üniversite öğrencileri ve mezunlar için sosyal sorumluluk ve profesyonel staj imkanları sunan, şirketler ve sivil toplum kuruluşlarını farklı ülkelerdeki genç yetenekler ile buluşturan, dünyanın en büyük gençlik organizasyonudur.

Ne Yapar, Neyi Amaçlar?

AIESEC, tek bir vizyon doğrultusunda, dünya barışı ve insanların potansiyelinin keşfedilmesi için çalışmalar yürütmektedir.

AIESEC, gençlere global ve pratik tecrübeler sunarak dünyayı farklı açılardan görmelerini amaçlarken, değişime açık bireyler olmalarına da katkı sağlamaktadır. Bu doğrultuda, gelecekleri için doğru adımı atabilmelerinin temellerini oluşturmalarına yardımcı olmaktadır.

AIESEC, lider yetiştiren bir gençlik organizasyonu olarak, gençlerin liderlik özelliklerini en iyi şekilde geliştirmelerini ve arkalarından gelen insanlara aktarmalarını amaçlamaktadır. Çözüm odaklılık, kişisel farkındalık, başkalarına etki edebilme ve dünya vatandaşlığı gibi beceriler, AIESEC'in kendi bünyesinde bulunan ya da programlarına dahil olan her bireyin geliştirmesini ve özümsemesini amaçladığı özelliklerdir. AIESEC, kar amacı gütmeyen ve gençlerin kendi potansiyellerini ortaya çıkarmalarını sağlamayı kendine ilke edinmiş bir organizasyon olarak, bu potansiyelin en verimli şekilde kullanılması için durmadan çalışmaktadır.

AIESEC Bursa Hakkında:

AIESEC Bursa Şubesi 1972 yılında kurulmuştur ve 48 yıldır faaliyetlerine durmaksızın devam etmektedir. Geçtiğimiz yıl toplam 450'den fazla gencin liderlik deneyimini almasını sağlayan AIESEC Bursa Şubesi, pandemi sebebiyle ara verdiği çalışmalarına da haziran ayı itibariyle başlamıştır ve kültürler arası etkileşime ve gençlerin liderlik gelişimlerine katkıdan bulunmaya devam etmektedir. Gençlerin gelişimlerine yaptıkları katkıların yanı sıra Bursa'daki pek çok şirketle de iş birliği içinde olan AIESEC Bursa şubesi, şehrin dış ticaret hacmine doğrudan katkıda bulunmak adına firmalara uluslararası çalışan desteği de sağlamaktadır.

  
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.