Kapat Ikon
Önsöz: Yeniliklerin ve Değişimin Öncüsü Olmaya Devam Edeceğiz

Herkese merhaba,

Tüm dünya olarak yoğun ve zorlu bir dönemden geçiyoruz. Yaşadığımız bu süreç aslında, hepimize her an her şeye hazırlıklı olmamız gerektiğini bir kez daha hatırlatmış oldu.

Baktığımızda pandemi herkesin sosyal hayatını olduğu kadar iş dünyasının mevcut dinamiklerini de pek çok açıdan değiştirdi.

Artık firmalar için değişimin hızına adaptasyon ve değişken taleplere / durumlara karşı çevik olma, her şeyden daha önemli hale gelmiş oldu.

Yaşadığımız bu süreç, herkes için hem tehdit hem de fırsatları beraberinde getirdi diyebiliriz. Ancak yeni normal olarak karşımıza çıkan bu dönem, asla hafife alınmamalı. Çünkü kendini yenileyemeyen, değişime adapte olamayan firmalar, yeni normalde rekabette geri kalma, hatta yok olma tehlikesiyle karşı karşıya kalacaklardır.

Dolayısıyla değişime ayak uyduranın fark yaratacağı bir dönemdeyiz. Biz de bu bilinçle Aktaş Holding olarak, adımlarımızı daima gelecek odaklı atıyor ve değişimin hızını en iyi şekilde yakalamaya çalışıyoruz.

Kurulduğumuz günden bu yana, sektörde daima yeniliklerin öncüsü olma vizyonuyla hareket ederken, yeni normalde de aynı vizyon ve inançla, sektörün ve geleceğin beklentilerine en iyi ve etkin şekilde yanıt vermeye çalışacağız.

Çünkü Aktaş'ın temelleri, bu vizyonla atıldı. Amacımız bu vizyon ışığında, şirketimizi en iyi şekilde geleceğe taşımak ve Aktaş markasını küresel ölçekte hak ettiği noktalara emin adımlarla ulaştırmaktır.

Hepinize sağlıklı günler diliyorum,

İskender ULUSAY

Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı

  
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.