Kapat Ikon
Önsöz: Yeni Normalde de Sektöre Değer Katmak Hedefimiz

Herkese merhaba,

Tüm dünyayı yakından etkileyen koronavirüs salgını, insanların alışkanlıklarını ve günlük rutinlerini de değiştirdi.

Bu süreçte, bazıları dış dünyaya kapılarını kapayıp kendini tamamen izole etme yolunu seçerken, bazıları ise krizi fırsata dönüştürüp, üretmeye devam etti.

Pandemi sonrasında siyasi ve ekonomik iklimin nasıl olacağını şimdiden bilmek elbette ki mümkün değil ancak bu sürecin, özellikle markalar nezdinde değişen tüketici beklentilerine yanıt verebilme hızı noktasında önemli bir fark yaratacağını söyleyebiliriz.

Özellikle dünya ekonomisinin adeta kalbi niteliğindeki otomotiv endüstrisinin, bu süreçten güçlenerek çıkması en büyük temennimiz.

Bununla birlikte, yeni normal olarak tanımlanan bu yeni dönemde, markalar kuşkusuz eskisinden daha yaratıcı ve inovatif olmak zorunda.

Biz de bu bilinçle şirket olarak, ilk günden beri sürdürdüğümüz yenilikçi ve değer yaratma odaklı anlayışı, yeni normalde de aynı hızla devam ettirme hedefindeyiz.

Aktaş Holding'in adeta genlerine işlemiş olan bu anlayışı daha da iyi noktalara taşımak amacıyla kendimizi sürekli güncelliyor, değişken taleplere karşı hızlı aksiyon alabilme gücümüz sayesinde de avantaj elde edebiliyoruz.

Amacımız; geçmişten bu yana sürdürdüğümüz bu rolü yeni normalde de pekiştirmek ve sektöre değer katacak işlere imza atmaya devam ederek de Aktaş markasını geleceğe en iyi şekilde taşımaktır.

Saygılarımla,

İskender ULUSAY

Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı

  
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.