Kapat Ikon
Aktaş Holding'den İsrail Ziyareti

Hava süspansiyon körüğü sektöründe Türkiye’de lider, dünyada da ilk üç firma arasında yer alan Aktaş Holding, dünyanın her bölgesindeki faaliyetlerine aralıksız devam ediyor.

Aktaş Holding, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen organizasyonla, Ortadoğu’ya giderek, bölgede önemli görüşmelere imza attı.

1-2 Aralık tarihlerinde İsrail’e düzenlenen ziyarette, İsrail’de bulunan 2 distribütörle, 2015 yılı için mevcut anlaşmalar yenilenirken, bölgedeki pazar hakkında da detaylı bilgiler alındı.

Aktaş Holding Satış Pazarlama Yöneticisi Ümit Şenoğlu’nun yer aldığı ziyaretlerde; 2014 yılı için son siparişler alınırken, potansiyel müşterilerle de verimli geçen görüşmeler yapıldı.

“Ortadoğu Önemsediğimiz Bir Pazar”

İsrail ziyaretinin kendileri açısından son derece olumlu geçtiğini belirten Aktaş Holding Satış Pazarlama Yöneticisi Ümit Şenoğlu, 2 gün boyunca oldukça verimli geçen görüşmelere imza attıklarını kaydetti. Ortadoğu Pazarı’nın sektör açısından ciddi bir potansiyel olduğunu vurgulayan Şenoğlu, bu anlamda Aktaş olarak bölgeye yönelik çalışmalarına devam edeceklerini söyleyerek, mevcut hedefler doğrultusunda, bölgeden büyük umutları olduğunu sözlerine ekledi.

Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.