Kapat Ikon
Fuarlara Katılım Sürüyor

Aktaş Holding, sektörel düzeyde dünyanın farklı yerlerinde gerçekleştirilen çeşitli fuar organizasyonlarına katılmaya devam ediyor.

Asya'daki en büyük ticari araç fuarı olan ve Çin'in Wuhan kentinde düzenlen Çin Ticari Araçlar Fuarı (CCVS), bu yıl "Innovation Leads the Future" temasıyla gerçekleşti.

Fuara, Aktaş Holding'in Çin'deki fabrikası Ankeshu'da görev alan Ticari Operasyonlar Yöneticisi Buğra Aykan ile Satış Pazarlama Uzmanı Erdil Özmen katıldı.

Raylı sistem üreticileri bir araya geldi

Dünya hızlı tren hattının üçte ikisini barındıran Çin, Rail+ Metro China 2019 etkinliğiyle raylı sistem üretici ve tedarikçilerini bir araya getirdi.

Çin, kendi sınırları içinde 29 bini hızlı tren hattı olmak üzere toplamda 130 bin km demiryoluyla, dünyanın en gelişmiş raylı sistem altyapısına ev sahipliği yapmaktadır.

Düzenlenen organizasyona Aktaş Holding adına Ticari Operasyonlar Yöneticisi Buğra Aykan ile Satış Pazarlama Uzmanı Erdil Özmen katıldı.

Makine üreticileri Bursa'da buluştu

Metal İşleme Teknolojileri, Sac İşleme Teknolojileri ile Otomasyon fuarlarını tek çatı altında buluşturan BUMATECH, TÜYAP Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde ziyaretçilerini ağırladı.

21 ülkeden 372 firma ve yüzlerce firma temsilcisinin katılımıyla gerçekleşen fuara Aktaş Holding adına Özgür Zengingönül, Melike Nur Kabukcuoğlu ve Serdar Kaş katılarak, yenilikçi teknolojileri yakından inceleme fırsatı buldu.

Uluslararası İstanbul Plastik Endüstrisi Fuarı’na ziyaret

Aktaş Holding, bu yıl 29'uncusu düzenlenen ve sektörün tüm paydaşlarının bir araya geldiği PlastEurasia-Uluslararası İstanbul Plastik Endüstrisi Fuarı'na ziyarette bulundu.

PAGEV (Türk Plastik Sanayicileri, Araştırma, Geliştirme ve Eğitim Vakfı) ve TÜYAP iş birliğinde düzenlenen fuara Aktaş Holding adına Hamza Barış Yılmaz, Meriem Latifi, Ömer Faruk Tekin, Tuğçe Aksulu katıldı.

   
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.