Kapat Ikon
Önsöz- Aktaş Holding Mutlak Müşteri Memnuniyeti İlkesiyle Büyümeye Devam Ediyor

Herkese merhaba,

Hepinizin bildiği gibi çok hızlı değişkenlik gösteren pazar şartlarıyla ve hemen her alanda yoğun rekabet ortamıyla karşı karşıyayız.

Özellikle küresel anlamda yaşanan bu rekabet ortamında, firmalar için müşteri memnuniyeti sağlama noktasında sürekli yenilikler ortaya konulması adeta zorunlu hale gelmiş durumda.

Bu noktada bizim de içerisinde bulunduğumuz otomotiv sektörünü ele alırsak, sektörümüzde müşteri ilişkilerini rasyonel şekilde yönetmek ve beklentilere hızlı şekilde yanıt verebilmek, pazardaki sürdürülebilirlik açısından son derece önemli.

Dolayısıyla firmalar için müşteri ilişkileri yönetimi uygulamalarının ne kadar başarılı şekilde gerçekleştirildiği de aslında, firmanın doğrudan pazardaki başarısını yansıtan önemli göstergelerden biri diye düşünüyorum.

Hal böyle olunca, firmalar açısından müşteri odaklı olabilmek için gerekli stratejilerin ve yol haritalarının çizilmesi gereklidir.

Çünkü müşteri memnuniyeti ile ilgili stratejiler belirlemek, müşteri beklentilerinin karşılanmasının dışında, müşteri memnuniyetinin sürdürülebilir hale getirilmesinde de yön verici unsurlardan biridir.

Bu noktada, kurulduğu günden bu yana müşterileri ve paydaşları için değer yaratmayı öncelik edinen şirketimiz, bugünkü başarılarını da geride bıraktığımız 80 yıllık süreçte adım adım inşa ettiği değerlerin öncelikli olduğu yapıya borçludur.

Ve bu değerler arasında, müşterilerimiz için koşulsuz memnuniyeti öncelik edinen, yenilikçi anlayıştan asla ödün vermeyen, sürekli gelişimi ve büyümeyi esas alan bir anlayış söz konusu...

Bu bağlamda Aktaş Holding, dünyanın dört bir yanındaki müşterileri için değer üretmeye ve ilk günden bu yana olduğu gibi sektörde yeniliklerin öncüsü olmaya devam edecek.

Saygılarımla,

İskender ULUSAY

Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı

  
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.