Kapat Ikon
Aktaş Holding'den Örnek Davranış

Hava süspansiyon körüğü sektöründe Türkiye’de lider, dünyada da ilk üç firma arasında yer alan Aktaş Holding, toplumsal duyarlılığı arttırarak, toplum genelinde farkındalık oluşturmaya yönelik gerçekleştirdiği faaliyetlerine bir yenisini daha ekledi.

Aktaş Holding, Hemofili ve Talasemi Derneği (HETADER) tarafından, Talasemi hastalarının ömürleri boyunca ihtiyaç duyduğu kan ihtiyacının bir nebze de olsa giderilebilmesi için başlatılan, “Kan Kardeşim Olur Musun?” kampanyasına tam destek verdi.

Aktaş Holding’in Kestel Organize Sanayi Bölgesi’nde yer alan fabrika binasında gerçekleştirilen kan bağışı organizasyonuna, Aktaş personeli büyük destek verirken, organizasyona Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi’nde yer alan fabrikadan da personel katılım gösterdi.

Aktaş personelinin bu anlamlı kampanyaya göstermiş olduğu ilgiden dolayı büyük mutluluk duyduğu kaydeden Aktaş Holding Yönetin Kurulu Başkanı Şahap Aktaş da, organizasyonun gerçekleştirildiği yere gelerek, personele göstermiş oldukları duyarlılıktan ötürü bizzat teşekkür etti.

“Toplum Genelinde Bilinç Oluşturmak Şart!”

Aktaş Holding olarak, insan odaklı bu tip anlamlı organizasyonlara destek olmaya devam edeceklerini vurgulayan Aktaş, HETADER’in başlatmış olduğu bu kampanyaya, imkânı olan herkesin katkıda bulunması gerektiğini vurguladı. Aynı zamanda Rumelili Sanayici İş Adamları Derneği (RUMELİSİAD) üyesi olan Aktaş, dernek olarak da bu kampanyaya destek olduklarını anımsatarak, toplumun her kesiminden gelecek destekle birlikte, bu gibi kampanyalarda ortak hareket etmenin önemine dikkat çekti.

Hayatta en önemli şeyin sağlık olduğunu ifade eden Aktaş, toplum genelinde farkındalık oluşturarak, ihtiyacı olan vatandaşlarımıza yönelik gerçekleştirilen bu tür anlamlı kampanyalara destek olan herkese teşekkürlerini iletti.

  
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.