Kapat Ikon
Önsöz: Aktaş Holding Yetkin Bireylerle Global Liderliğe İlerliyor

Değerli Aktaş Holding paydaşı,

Öncelikle yeni yılınızı en içten duygularımla kutluyor, 2019'un herkes için başarı, sağlık ve mutluluk getirmesini diliyorum.

Yeni yılın ilk e-bülten çalışmamızda, şirketlerdeki yetkin bireylerin firmaya olan katkılarından bahsetmek istiyorum.

Bilindiği gibi 21. yüzyılda her alanda yoğun bir rekabet söz konusu. Bu rekabette de kişi ve kuruluşlar için 'fark yaratabilme kabiliyeti' çok büyük önem taşıyor.

Fark yaratma noktasında ise sahip olunan yetkinlik, ortaya konan vizyon, yeniliğe ve gelişime açık olma, sorumluluk sahibi olma, iletişim yönünün kuvvetli olması ve değer üretebilme gibi unsurlar belirleyici olmaktadır.

Hal böyle olunca, özellikle işletmeler için baktığımızda sektörel bilgi ve deneyim kadar, sahip olunan insan kaynağının yetkinlik seviyesi de başarıya giden yolda ciddi önem taşıyor.

Bu gerçekten hareketle, ilk günden bu yana doğru ve nitelikli insan kaynağına yatırım yapan şirketimiz, uzun yıllara dayanan üretim tecrübesini ve ileriye dönük büyük hedeflerini, çalışanlarının vizyonu ve yeteneklerinden aldığı güçle harmanlayarak, gelecek yolculuğunda emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor.

Öyle ki Aktaş Holding olarak, 'en değerli kaynağımız' olarak gördüğümüz insan kaynağının devamlı gelişimini esas alıyor, bu gelişimi de şirket hedeflerimizle birlikte eş zamanlı yürütmeye özen gösteriyoruz.

Çünkü biliyoruz ki başarı bir ekip ve motivasyon işi. Bu ekipteki her bir üyenin kendi başarısı da kuşkusuz, şirketin başarısını doğrudan etkiliyor.

Bu bilinçle, Aktaş Holding olarak gelecekte de doğru insan kaynağına yatırım yapmaya devam ederek, dünya ölçeğindeki büyük hedeflerimize doğru kararlı şekilde ilerlemek en temel amacımız...

Saygılarımla,

İskender ULUSAY

Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı

  
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.