Kapat Ikon
Sami EROL-Önsöz

Değerli Aktaş Paydaşı;

Kurumsal şirketlerin bugününde ve gelecek planlamalarında öncelik verdiği en önemli unsurlardan biridir hiç şüphesiz verimlilik olgusu… Yerel, ulusal veya uluslararası arenada hizmet üreten tüm firmalar; değer yaratmayı öncelikli hale getirip, sürdürülebilir bir başarı sağlamanın yanı sıra; doğru planlanmış performans yönetimiyle birlikte, verimlilik ölçütlerini maksimum düzeye çıkartmayı da hedeflemektedir.

Hangi sektörde hizmet veriyor olursa olsun firmaların; kısıtlı kaynakları akılcı, topluma ve insana yararlı, doğaya saygılı bir biçimde kullanarak en etkin sonuçları alabilmesi ve yaşam kalitesinin de yükseltilmesi noktasında, dikkate alması gereken kriterlerin en başında, verimlilik ölçütü geliyor.

Sınırların, toplumların, kültürlerin gün geçtikçe birbirine daha çok yaklaştığı, rekabetçi bir yapının ön planda olduğu globalleşen dünya ekonomisinde, verimlilik ve insan kaynaklarını rasyonel bir şekilde kullanmayı başaran şirketler, diğerlerinden bir adım öne çıkmayı başarmaktadır.

Dünyanın en büyük ekonomilerine sahip ülkeler, ülkesinin mevcut standartlarını daha da geliştirmek, bulundukları ekonomik durumu koruyup yükseltmek ve geleceklerini garanti altına alma hedefiyle, verimlilik artışına her zaman büyük önem vermektedir.

Bu verimlilik işletmelerin; tüm üretim ve satış süreçlerinde, maliyet tablosunda, ürün planlamasında, enerji kullanımında, insan kaynağının doğru yönetilmesinde, kısacası firmayı ayakta tutan tüm unsurların en etkili biçimde kullanıldığında, oldukça kazançlı geri dönüşler yapılmasına olanak sağlıyor.

Görüldüğü üzere, küresel ekonominin olmazsa olmazlarından biridir artık verimliliği en doğru şekilde sağlayıp yönetmek… Bu noktada Aktaş Holding olarak bizler de, verimliliği artırmak için gereken tüm unsurları, dünümüzde olduğu gibi, bugünümüzde ve yarınımızda büyük bir titizlikle özümsemeye gayret ediyoruz.

Aktaş Holding olarak amacımız; gelecekte koyduğumuz hedeflere doğru adım adım yürürken, kaynakları doğru bir şekilde yönetip, verimlilik için gerekli tüm unsurları dikkate almaya devam ederek, bugünümüzü geleceğe taşımak olacaktır.

Saygı ve Sevgilerimle,

Sami Erol

Aktaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi / İcra Kurulu Başkanı

Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.