Kapat Ikon
Techno Aktaş'tan Kariyer Seminerlerine Tam Destek

Aktaş Holding'in Bulgaristan'daki üretim üssü Techno Aktaş, öğrencilere destek vermeye devam ediyor.

Techno Aktaş, Sofya Teknik Üniversitesi Plovdiv Şubesi'nde düzenlenen "Kariyer Rehberliği, Piyasa ortamının özellikleri ve motivasyon" konulu seminere, sponsorluk desteğinde bulundu.

Techno Aktaş'ın birlikte çalışmalar yürüttüğü NSR - New Social Responsibility firması tarafından düzenlenen etkinliğe, üniversitenin farklı bölümlerinden birçok üniversite öğrencisi katılırken, etkinlikte Techno Aktaş İnsan Kaynakları personeli de yer aldı.

İş dünyası hakkında paylaşımlar

Öğrencilere gerçek ekonomik ve çalışma ortamları ve işverenlerin beklentilerinin açıklandığı seminerde; maaş, yeterlilik, stajın nasıl biriktirileceği, kişisel motivasyon gibi önemli noktalar hakkında konuşuldu.

Öğrencilerin, doğru bir özgeçmiş hazırlamalarının ve iş görüşmesi sırasında nasıl davranmaları gerektiğinin önemine vurgu yapılan seminer, öğrenciler için son derece yararlı geçti.

Etkinliğe katılan iş insanları, öğrencilere iş dünyasıyla ilgili deneyim ve fikirlerini de paylaşırken, öğrenciler Techno Aktaş yetkilileriyle de görüşerek, şirkete stajyer olarak davet edildi. Ayrıca öğrencilere, Techno Aktaş tarafından reklam malzemeleri de verildi.

Techno Aktaş Kariyer Forumu'nda öğrencilerle buluştu

Öte yandan, Techno Aktaş'ın, bölgedeki öğrencilerle bir araya geldiği etkinlikler zincirine, 17 Nisan tarihinde Elektrik ve Elektronik Meslek Lisesi'nde düzenlenen 'Kariyer Akşamı Forumu' ile yeni bir halka daha ekledi.

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Kariyer Akşamı Forumu'nda, Bulgaristan'daki iş insanları ve öğrenciler bir araya geldi.

Techno Aktaş'ın da aralarında bulunduğu 20'den fazla şirket ve 4 üniversite, etkinlik kapsamında katılımcılar ve ailelerinin önünde sunum yaparak, staj programları teklif etti.

Bu staj programı, öğrencilerin gerçek bir iş ortamında pratik yapmalarını sağlıyor. Staj programı sayesinde öğrenciler, kısa bir zaman içinde iş dünyası hakkında deneyim kazanma fırsatı yakalayacak.

   
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.