Kapat Ikon
E Bülten - Çalışan Röportajı

Mariya Raykova,Techno Aktaş-Baş muhasebeci

1)   Kısaca kendinizi tanıtır mısınız?

Ben Rakovski kasabasında oturuyorum . İkiz çocuklarım var ( kız ve oğlan). UDEÜ Sofiya muhasebe ve kurumsal finans mezunuyum. Boş zamanlarımda ailemle birlikte olmayı tercih ediyorum. Yemek yapmayı, seyahat etmeyi, doğayla iç içe olmayı, kitap okumayı ve piyano çalmayı seviyorum.

2)    Aktaş Holding’e ilk başvurunuzda neler hissettiniz?

Şirketi ilk defa ziyaret ettiğimde yönetimden ve ortamdan çok etkilenmiştim. Tehno Aktaş ekibinin bir parçası olmayı diledim.

3)    Aktaş Holding bünyesinde ne kadar süredir görev yapıyorsunuz?

Nisan 2013`den bu yana şirkette çalışıyorum. İşlerimle ve sorumluluklarımla  meşgul iken bu zamanın nasıl geçtiğini anlamadım diyebilirim.

4)    Hangi alanlarda çalıştınız?

2000 yılından 2010 yılına kadar muhasebeci olarak çalıştım. 2010 yılından itibaren baş muhasebeci olarak çalışıyorum. Sadece muhasebe ve finans alanında çalıştım. Muhasebenin  ve kurumsal finansın tüm alanlarında tecrübem var.

5)    Aktaş Holding sizin için ne ifade ediyor?

Aktaş Holding’i duyduğumda aklıma gelen ilk üç kelime – aile, başarı ve prestij. Zamanımın coğunu şirkette geçiriyorum ve aşk ile yerine getirdiğim işime ve angajmanlarıma tamamen kendimi adadım. Aktaş Holding’in başarılarını kendi başarım olarak kabul ediyorum ve Aktaş ailesinin bir parçası olduğum için gururluyum.

Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.