Kapat Ikon
Önsöz: Aktaş Holding Yenilikçi Ürünlerle Sektörün Gelişimine Yön Veriyor

Değerli Aktaş Holding Paydaşları,

Her alanda değişim hızının çok hızlı olduğu bir dönemdeyiz. Globalleşen dünyanın gerekliliği olarak, firmalar için bugünün değil; geleceğin beklentilerine yanıt verebilme gücü çok büyük önem taşıyor.

Özellikle çağın en önemli zenginliklerinden biri olan bilginin, doğru ve etkin şekilde yönetilmesi için teknolojiyi sürekli takip ederek, küresel düzeydeki müşteri beklentilerine 'yenilikçi' yaklaşımlarla yanıt verebilmek çok önemli...

Hal böyle olunca, sürekli iyileştirme kültürüne sahip olmak ve ürün geliştirme odaklı üretim anlayışının benimsenmesi, şirketlerin gelecekte de var olabilmesi için adeta zorunluluk haline gelmiş oldu.

Aynı zamanda, tükenmekte olan kaynakların etkin kullanılması adına verimlilik çalışmalarının uygulanması ve yaşadığın toplumun geleceğine dokunan anlayışın sürdürülebilir hale gelmesi de şirketlerin temel sorumlulukları arasında yer alıyor.

Bu anlayışla, Aktaş Holding olarak bilgiye ve teknolojiye yatırımlarımızı tüm hızıyla sürdürürken, yaşadığımız topluma değer katma öncelikli adımlarımızı da kararlı bir şekilde atmaya devam ediyoruz.

Bu doğrultuda, kaliteli öncelikli üretim anlayışından asla ödün vermeden, inovatif ürünler geliştirmeye devam ederek, ilk günden bu yana olduğu gibi ülkemize ve içerisinde yaşadığımız topluma değer katacak çalışmalara odaklanmış durumdayız.

'Sektörde yeniliklerin öncüsü' haline gelen Aktaş Holding için mükemmeliyetçi yaklaşım gereği hep daha iyisi ve mükemmeli hedeflenmektedir.

Bizler de kurum kültürümüzün önemli bir parçası olan bu anlayışı içselleştirerek, dünyanın dört bir yanındaki müşterilerimiz için çağın gerekliliklerine uygun, yenilikçi ve katma değerli ürünler geliştirmeye özen gösteriyoruz.

Aktaş Holding'in bu güçlü anlayışı, dün ve bugün olduğu gibi gelecekte de aynı azim ve kararlılıkla sürecektir.

Saygılarımla,

Sami EROL

Aktaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi

İcra Kurulu Başkanı

  
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.