Kapat Ikon
Aktaş Holding ABD'deki HDAW Fuarı'nda Yenilikçi Ürünleriyle Boy Gösterdi

Aktaş Holding, hem Türkiye'de hem de küresel ölçekte düzenlenen hemen her organizasyonda etkin bir şekilde yer almaya devam ediyor.

Aktaş Holding bu kapsamda, 22-25 Ocak tarihleri arasında ABD'nin Las Vegas kentinde, The Mirage Hotel'de gerçekleşen Heavy Duty Aftermarket Week 2018 (HDAW) organizasyonunda, Amerika'daki yapılanması Aktas North America Corporation ile boy gösterdi.

Aktaş North America, 1521 no'lu stantta katılımcılara; Aktaş Holding'in AR-GE çalışmaları sonucu geliştirdiği yenilikçi ürünlerle birlikte, bölgede yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Yeni iş bağlantıları

Aktaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı Sami Erol yaptığı açıklamada, HDAW'nin hem kendileri hem de sektörün bölgedeki gelişimi açısından oldukça önemli olduğunu söyledi.

Erol, fuarın sektör temsilcileriyle bir araya gelme konusunda önemli bir misyon üstlendiğini belirterek, "Yeni iş bağlantıları geliştirme açısından fuarlar önemli katkı sağlıyor. ABD'den Çin'e, Bulgaristan'dan Brezilya'ya kadar, dünyanın dört bir noktasında faaliyetleri bulunan Aktaş Holding olarak, HDAW Fuarı'nda, geniş yelpazedeki ürün grubumuzla, küresel düzeydeki sektör temsilcileriyle buluştuk. Bu noktada fuarın, beklentilerimiz ölçeğinde geçtiğini söyleyebilirim" dedi.

Ülkemizi en iyi şekilde temsil ettik

Fuar süresince, ülkemizi en iyi şekilde temsil etme gayretinde olduklarını ifade eden Erol, "Aktaş Holding'in güçlü marka bilinirliği sayesinde, bu tip organizasyonlarda yeni iş bağlantıları kurabiliyoruz. AR-GE çalışmaları sonucu geliştirdiğimiz verimlilik esaslı ve inovatif ürün gruplarımızla, bu fuardan da olumlu sonuçlarla geri dönmeyi başardık" diye konuştu.

Erol son olarak, Aktaş Holding'in ABD'deki varlığını daha da güçlendirmek için düzenlenen her türlü organizasyonda yer almaya devam edeceklerini de sözlerine ekledi.

 
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.