Kapat Ikon
Techno Aktaş'tan Türkiye Çıkarması

Aktaş Holding'in Bulgaristan'daki üretim üssü olan Techno Aktaş’ın (TAK) çalışanları, geçtiğimiz günlerde düzenlenen program çerçevesinde Türkiye'ye gelerek, Aktaş Holding tarafından düzenlenen çeşitli organizasyonlara katıldı.

10-13 Ocak 2018 tarihlerinde gerçekleşen ziyarete TAK adına; Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Emin, İK Yöneticisi Daniela Savova, Finans Şefi Mariya Raykova, Üretim Sorumlusu Myumyun Osman ve Kalite Sorumlusu Luchiya Karagyozova katıldı.

Ziyaretin ilk gününde, Aktaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı Sami Erol'un da yer aldığı açılış toplantısı gerçekleştirilirken, daha sonrasında ise şirketin her bölümündeki ilgili kişilerle görüşülerek, ortak süreç gözden geçirme toplantıları yapıldı.

Techno Aktaş stratejik öneme sahip

Son derece verimli geçen 3 günlük ziyaret kapsamında Techno Aktaş çalışanları, son gün de paylaşım toplantılarına katılırken, Aktaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı Sami Erol yaptığı açıklama ile Techno Aktaş çalışanlarını Bursa'da ağırlamaktan dolayı duydukları memnuniyeti ifade etti.

Techno Aktaş'ın, Aktaş Holding açısından son derece stratejik bir öneme sahip olduğunu kaydeden Erol, bölgede iyi ve katma değerli işler yapmaya devam etmeyi hedeflediklerini söyledi.

Öte yandan Techno Aktaş çalışanları da 3 gün süren Türkiye ziyaretinden, oldukça keyifli bir şekilde ayrıldı.

Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.