Kapat Ikon
Aktaş Holding süreç değerlendirme toplantılarıyla 2018 hedefini ortaya koydu

Aktaş Holding, 2017 yılının değerlendirilmesi ve 2018 yılıyla ilgili hedef ve beklentilerin ortaya koyulması adına gerçekleştirdiği Süreç Değerlendirme Toplantıları ile gelecek vizyonunu şekillendirdi.

Aktaş Holding tarafından, 19-23 Aralık tarihleri arasında Almira Otel'de gerçekleştirilen Süreç Gözden Geçirme Toplantıları kapsamında, şirket bünyesindeki tüm birimlerin 2017 performansları ve gelecek hedefleri masaya yatırıldı.

Üretim, satış, pazarlama, İK, bilgi teknolojileri, kalite ve iş güvenliği gibi alanlarda, şirketin tüm faaliyetlerini kapsayan yıl değerlendirme toplantılarında, yöneticiler mevcut performansla ilgili son verileri paylaşırken, düzenlenen toplantılarda Aktaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı Sami Erol da yer aldı.

Sürekli İyileştirme Kültürüne Göre Hareket Ediyoruz

Son derece verimli geçen organizasyonlarda; mevcut iş planı ve hedeflerin dönemsel olarak tespitinin yapılması, yönetim sisteminin uygunluğunu ve sürekliliğini sağlamak için gerekli kaynak ve ihtiyaçların tespiti ve şirketi içi sürekli iyileştirilmenin yapılabilmesi için personel öneri ve görüşlerinin değerlendirilmesi gibi çeşitli aksiyonlara değinildi.

Toplantılarda konuşan Aktaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı Sami Erol, sürekli iyileştirme kültürünün Aktaş Holding'in kurum kültüründe ayrılmaz bir parça olduğuna vurgu yaparak, bu tür toplantıların yılın fotoğrafını çekme ve geleceğe dair hedefleri ilgili birimlere net olarak aktarma noktasında, önemli sonuçlar doğurduğunu söyledi.

İnancım Tam

Aktaş Holding olarak, 2018 yılı ve sonrasından beklentilerinin son derece yüksek olduğunu ifade eden Erol, bu noktada tüm Aktaş personeline olan inancını ve güvenini de bir kez daha net bir dille ifade etti.

Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.