Kapat Ikon
Aktaş Holding yeni yılı çalışanlarıyla birlikte kutladı

2017 yılı boyunca yine sektöründe birçok başarılı çalışmaya imza atan Aktaş Holding, Bursa Organize Sanayi Bölgesi'ndeki tesislerinde çalışanlarına yönelik özel bir yılbaşı eğlencesi düzenledi.

Etkinliğe Aktaş Holding'in tüm personeli katılırken, Aktaş Holding Yönetim Kurulu üyeleri de düzenlenen organizasyonda çalışanları yalnız bırakmadı.

Çalışanların 2017 yılının stresini ve yorgunluğunu biraz da olsa üzerlerinden atarak, eğlenceli vakit geçirmelerine olanak sağlayan organizasyonda, 2018 yılıyla ilgili hedefler ve beklentiler dile getirildi.

Etkinlikte kısa bir konuşma yapan Aktaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı Sami Erol, 2018 yılının tüm Aktaş personeli için sağlık, huzur, mutluluk ve başarı getirmesi temennisinde bulundu.

Hedeflerimiz Yüksek

Sürdürülebilir değerler yaratan, lider, saygın ve global bir marka olma hedefiyle çalıştıklarını belirten Erol, "Aktaş Holding adının Türkiye'de ve dünyada başarılarıyla anılmasında çalışanlarımızın büyük katkısı var. Bugünlere gelmemizde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. 2017 yılını tüm çalışma arkadaşlarımın özverili gayretleri ile çok iyi bir şekilde tamamladık. Yeni yılla birlikte daha güzel çalışmaları hayata geçireceğimize inancım sonsuz" dedi.

Aktaş Holding'in yeni yıl kutlaması, keyifli bir şekilde son erdi.

Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.