Kapat Ikon
Techno Aktaş Ailesinde 'Family Day' Coşkusu

Küresel düzeyde faaliyet gösteren Aktaş Holding'in Bulgaristan'daki üretim üssü olan Techno Aktaş, 'en değerli kaynağı' olarak gördüğü çalışanlarının, birliktelik ve paylaşım ruhunun daha da güçlendirilmesi hedefiyle, önemli bir organizasyona ev sahipliği yaptı.

Techno Aktaş; düzenlediği 'Family Day' (Aile Günü) organizasyonu kapsamında, tüm çalışanlarını ve ailelerini bir araya getirdi.

16 Eylül tarihinde, Arapovo Manastırı'nda (Asenovgrad - Parvomay şehir arası) düzenlenen organizasyona katılım yoğun olurken, etkinlik boyunca Techno Aktaş ailesi hem piknik yaptı; hem de düzenlenen eğlenceli oyunlarla doyasıya eğlenme fırsatı yakaladı.

Motivasyona Katkı Sağlıyor

Techno Aktaş tarafından düzenlenen 'Family Day' organizasyonunun, tüm çalışanlar ve aileleriyle birlikte büyük bir birliktelik ve paylaşım ruhu ortaya koyduğunu ifade eden Aktaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı Sami Erol, Techno Aktaş'ın bölge ekonomisine sağladığı katkılarla birlikte, gerçekten çok büyük bir aile olduğuna değindi.

Bu tip faaliyetlerin, çalışanların motivasyonuna da ciddi katkı sağladığına vurgu yapan Erol, etkinliğe katılan herkese teşekkürlerini iletti.

   
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.