Kapat Ikon
Aktaş'ta Stajyer Olmak

Öncelikle, böylesine kurumsal ve büyük bir şirkette stajyer olarak kabul edilmek sevindirici olmakla birlikte, insana çok tedirgin edici de gelebilir.

Öyle ki 'Verilecek olan görevleri başarıyla tamamlayabilecek miyim?', 'Nasıl davranmalıyım?', 'Neyi, nasıl yapmalıyım?', 'Acaba gerçekten görev verecekler mi, yoksa -getir götür- işleri mi verecekler sadece?' gibi endişeli düşünceler hakim olabilir.

Bu düşünceler kafanızı meşgul ededursun, Aktaş Holding bünyesinde geçirdiğiniz ilk günün ilk saatlerinde, aslında boşuna telaş ettiğinizi ve bu düşüncelerin ne kadar yersiz olduğunu anlarsınız...

Aktaş Holding'e adım attığınız andan itibaren, kafanızda hiçbir soru işareti kalmayacak şekilde, size olan candan yaklaşımlar ve karşılaştığınız profesyonellikle, yeni bir çalışandan ayırt etmeksizin karşılandığınızı göreceksiniz...

Nitekim staj süreci boyunca, stajınızın verimli geçmesi için tüm Aktaş çalışanları gereken özeni size gösterirler.

Bu süreçte; yeni bilgi ve beceriler edinmenin yanı sıra, kurumsal bir şirkette kurum kültürünün nasıl olduğunu, kurum imajının nasıl sağlandığını gözlemlemek de sizin adınıza ayrı bir fırsattır.

Staj sürecimle ilgili beklentilerimin tümü, fazlasıyla karşılandığı için öncelikle Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı Sn. Sami Erol'a, iş hayatıyla ilgili çok değerli bilgiler ve beceriler edinmem konusunda büyük emeği olan, Kurumsal İletişim ve Marka Sorumlusu Sn. Janset Beklen'e ve tüm Aktaş Holding çalışanlarına teşekkürlerimi sunarım.

Gülden Demirci

  
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.