Kapat Ikon
Ak-İzo, Türkiye'nin Dört Bir Yanında Deneyimlerini Paylaşmaya Devam Ediyor

Aktaş Holding'in Yapı Grubu'nda bulunan ve EPDM membran üretiminde ülkemizin ilk ve lider üreticisi olarak öne çıkan Ak-İzo, Türkiye’nin her noktasındaki su kaynaklarının korunup geliştirilmesiyle ilgili çalışmalarda, etkin şekilde rol üstlenmeye devam ediyor.

Temelden çatıya, cepheden teras ve gölet tabanlarına kadar birçok farklı uygulama alanında su yalıtım çözümleri sunarak, ülkemize ve sektöre bu alanda ciddi katkılar sağlayan Ak-İzo, bu kapsamda, geçtiğimiz günlerde düzenlenen organizasyon ile DSİ Isparta 18. Bölge Müdürlüğü'ne bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Gerçekleştirilen toplantıda; Ak- İzo tarafından, 'yeni nesil' su yalıtım çözümleri sunan Lineflex marka çevre dostu ürünlerin, ülkemizdeki su kaynaklarına sağladığı katkılar görseller eşliğinde paylaşılırken, bu ürünlerin kullanımının yaygınlaştırılması amacıyla da DSİ Genel Müdürlüğünden üst düzey yetkililere detaylı bilgilendirme yapıldı.

Yaklaşık 30 kişilik bir katılımla oldukça ilgi gören sunuma, DSİ Isparta Bölge Müdürü Mahmut Berber de katıldı.

Su Kaynaklarına Değer Katmayı Sürdüreceğiz

DSİ Isparta Bölge Müdürlüğü ile gerçekleştirilen toplantının, kendileri açısından son derece verimli geçtiğini kaydeden Aktaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı Sami Erol, gerçekleşen görüşmede DSİ yetkilileri tarafından övgü dolu geri dönüşler aldıkları için büyük gurur yaşadıklarını kaydetti.

Sami Erol ayrıca, pazardaki ihtiyacın sürekli artması ve EPDM membran kullanımının da ülkemizde her geçen gün yaygınlaşması sebebiyle, sektöre yenilikçi ve çözüm odaklı ürünler kazandırmaya devam edeceklerini de sözlerine ekledi.

  
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.