Kapat Ikon
Aktaş Holding Çalışanları Önerileriyle Şirkete Değer Katıyor

Faaliyet gösterdiği tüm alanlarda, 'en değerli kaynağı' olarak gördüğü çalışanların fikirlerine değer veren Aktaş Holding, önerileriyle şirketin gelişimine katkı sağlayan çalışanları ödüllendirmeye devam ediyor.

Aktaş Holding bünyesinde, Nisan/Mayıs/Haziran içerisinde, Öneri - Devamlılık - Ramak Kala kategorilerinde başarılı olan çalışanlar, düzenlenen törenle sertifikalarını aldı.

26 Temmuz tarihinde, Aktaş Holding sosyal alanda düzenlenen ödül törenine, tüm şirket çalışanları katılırken, ilgili kategorilerde başarılı olan çalışanlar ödüllerini, yöneticiler Mustafa Şenongan, Gökmen Turan, Emre Sevinç, Mesut Sert ve Hakan Korkmaz’ın elinden teslim aldı.

Her Fikir Bizim İçin Çok Kıymetli

Öneri uygulamalarının, kurumsal şirketler açısından önemine dikkat çekerek, çalışanların verdikleri her bir fikrin kendileri açısından son derece önem taşıdığına vurgu yapan Aktaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı Sami Erol, fikirleriyle şirketin gelişimine katkı sağlayan tüm çalışanları kutlayarak, öneri uygulamalarını geliştirmeye devam edeceklerini söyledi.

Sami Erol ayrıca, devamlılık kategorisinde ödül almaya hak kazanan çalışanları da gösterdikleri performanstan ötürü yürekten kutladı.

  
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.