Kapat Ikon
Aktaş Holding'den 'Emekçi Babalara' Kutlama

Özel gün ve haftalarda çeşitli organizasyonlara imza atan Aktaş Holding, Babalar Günü'nde de anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı.

Aktaş Holding, 'Babalar Günü' dolayısıyla şirket bünyesindeki baba ve baba adayı olan tüm erkek çalışanlarına yönelik 'Babalar Günü' etkinliği düzenledi.

16 Haziran Cuma günü sosyal alanda gerçekleştirilen organizasyonda, Aktaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı Sami Erol ile birlikte, şirketin üst düzey yöneticileri de 'emekçi babalar' ile bir araya geldi.

Babalarımızın Hakkını Asla Ödeyemeyiz

Organizasyonda, tüm babaların Babalar Günü'nü kutlayan Aktaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı Sami Erol, "Babalarımız, hiçbir karşılık beklemeksizin, yaşamımız boyunca bizlere kol kanat gererek, mutlu bir yaşam sürmemiz için elinden gelen tüm gayreti göstermektedir. Maddi ve manevi yönden hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan babalarımızın varlığı, toplumun temel taşlarından biri olan aile yapısının korunup geliştirilmesi için de hayati öneme sahiptir. Bu yüzden babalarımızın hakkını asla ödeyemeyiz. Bu vesileyle, tüm emekçi babaların 'Babalar Günü'nü kutluyor; aileleriyle birlikte nice sağlık ve mutluluk dolu günler diliyorum" dedi.

Erol'un keyifli konuşmasının ardından ise Aktaş Holding tarafından, erkek çalışanlara yönelik çeşitli hediyeler takdim edildi.

 
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.