Kapat Ikon
Aktaş Holding, GAU 2014 Atina Fuarı'ndan Umutlu Döndü

Hava süspansiyon körüğü sektöründe Türkiye’de lider, dünyada da ilk üç firma arasında yer alan Aktaş Holding, sektörün ulusal ve uluslararası arenada gerçekleştirilen tüm organizasyonlarında, başarıyla boy göstermeye devam ediyor.

Aktaş Holding, Avrupa, Rusya, Orta Asya ve Güney Amerika’da faaliyet gösteren en seçkin satın alma gruplarından birisi olan, Group Auto Union International (GAU) tarafından, Yunanistan’ın başkenti Atina’da düzenlenen ve sektörün global arenadaki seçkin tedarikçi ve üyelerinin bir araya geldi ği “GAU 2014” buluşmasında boy gösterdi.

14-16 Ekim tarihleri arasında düzenlenen organizasyonda Aktaş, Airtech markası ile büyük ses getirirken, Aktaş Holding’i etkinlikte; İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sami Erol, Satış ve Pazarlama Direktörü Armağan Tişli ve Avrupa Satış Yöneticisi Rutger Devoldere temsil etti.

Dünyanın pek çok farklı bölgesinden ziyaretçilerin yer aldığı organizasyon, Aktaş Holding adına oldukça verimli geçerken, etkinlikte 3 gün boyunca 20’yi aşkın görüşme yapılıp, mevcut işbirliklerinde yeni fırsatlar yaratılması ve yeni işbirlikleri kurulması yönünde önemli adımlar atıldı.

“Olumlu Geri Dönüşler Alacağımıza İnanıyorum”

GAU 2014 organizasyonun Aktaş Holding adına oldukça verimli geçtiğini belirten Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sami Erol, her yıl düzenlenen bu etkinlikte, firma olarak geniş katılımla yer almaya özen gösterdiklerini kaydetti.

GAU tarafından düzenlenen ve hem binek araç hem de ağır ticari araçlarda faaliyet gösteren üyeleri bir araya getiren organizasyonun önemini vurgulayan Erol, etkinlik boyunca gerçekleştirilen iş görüşmelerinin, gelecekte iyi geri dönüşler getireceğine inandığını kaydederek, organizasyon süresince katılımcıların Aktaş’a gösterdiği ilgiden dolayı büyük memnuniyet duyduğunu ifade etti.

  
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.