Kapat Ikon
Aktaş Holding, TAYSAD VIII. Aftermarket Konferansı’na Katıldı

Aktaş Holding, sektörün ülkemizdeki ve dünya ölçeğindeki en önemli buluşma adreslerinde etkin şekilde yer almayı sürdürüyor.

Aktaş Holding bu doğrultuda son olarak, 2010 yılından bu yana sektörün ilgili profesyonellerini bir araya getiren ve TAYSAD'ın ev sahipliğinde bu yıl 8'incisi düzenlenen, küresel düzeyde sektördeki güncel trendlerin ve yenilikçi yaklaşımların paylaşıldığı VIII. Aftermarket Konferansı'na katıldı.

TAYSAD tarafından düzenlenen ve üretici, tedarikçi, distrübütör ve bağımsız servislerin yanı sıra; küresel paydaşlar, uzman firmalar, yurtiçi ve yurtdışından olmak üzere, ilgili dernekler ve basını da bünyesinde bir araya getiren, Türkiye'nin tek aftermarket konferansı özelliğindeki TAYSAD VIII. Aftermarket Konferansı'na, İstanbul /Pendik'teki The Green Park Pendik Hotel & Convention Center ev sahipliği yaptı.

Düzenlenen organizasyona Aktaş Holding adına; Satış Yöneticisi Ümit Şenoğlu ile Pazarlama ve İş Geliştirme Takım Lideri Salih Hakan Akçın ve Bölge Satış Yöneticisi Vecibe Kaplan Arslan katıldı.

Gün boyu süren organizasyonda Aktaş Holding ekibi, sektör temsilcileriyle verimli geçen görüşmelere imza attı.

   
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.