Kapat Ikon
Aktaş Holding, Otofest'te Adından Söz Ettirdi

Eğitim ve öğretim kurumları bünyesinde düzenlenen farklı organizasyonlara, düzenli olarak katılan Aktaş Holding, bu doğrultuda son olarak, meslek lisesi düzeyindeki kariyer günleri etkinliği olan Otofest'e katıldı.

Aktaş Holding, Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği (OİB) bünyesindeki Bursa Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından, geçtiğimiz yıl Türkiye'de ilk kez düzenlenen ve büyük ilgi gören lise oto festivalinde (Otofest) bu yıl da yer alarak, açmış olduğu stantta öğrencileri ağırladı.

Otomotiv sanayinin en önemli ihtiyacı ve zorunluluğu olan yetişmiş iş gücü ihtiyacını karşılamak amacıyla düzenlenen organizasyonun açılış törenine katılan Aktaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı Sami Erol, "Nitelikli iş gücüne çok ciddi bir ihtiyacın söz konusu olduğu günümüz dünyasında, bu tip değerli oluşumların önemli kazanımlar sağladığına inanıyorum" dedi.

Hepimize Sorumluluklar Düşüyor

"Gençlik Haftası'nı kapsayan bu haftada, yarınlarımız olan öğrencilerimizin, kendini birer 'dünya vatandaşı' olarak yetiştirmeleri ve kariyer yolculuklarına en iyi şekilde hazırlanarak da ülkemizin gelişimine katkı koymaları noktasında, hepimize önemli sorumluluklar düşüyor" diyen Erol, organizasyonda öğrencilerin Aktaş Holding standına göstermiş olduğu ilgiden duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Öte yandan, açılış törenin ardından organizasyona katkı sağlayan kurumlara plaket takdim edilirken, Aktaş Holding adına da plaketi Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı Sami Erol teslim aldı.

Sami Erol ayrıca, tüm öğrencilere eğitim hayatlarında başarılar dilemeyi ihmal etmedi.

  
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.