Kapat Ikon
Sami Erol'dan AIESEC'li Öğrencilere Altın Öğütler

Hava süspansiyon körüğü sektöründe Türkiye'de lider, dünyada da ilk üç firma arasında yer alan Aktaş Holding, çeşitli eğitim – öğretim kurumlarında düzenlenen hemen her türlü aktivitede, öğrencilerle bir araya gelmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Uludağ Üniversitesi'nde gerçekleştirilen Uluslararası Staj Değişim Programı AIESEC’in tanışma toplantısına, Aktaş Holding adına İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sami Erol katıldı.

Uludağ Üniversitesi İktisadi İdari Bölümler Fakültesi Bordo Salonu'nda gerçekleşen toplantıda öğrencilere, “Yaşamı Yönetmek” konulu bir sunum yapan Erol, öğrencilerin kariyer planlamalarına yardımcı olacak altın değerinde önerilerde bulundu.

Gençlere yönelik yaptığı konuşmada; “Geleceği planlayabiliyor olmanız gerekiyor. Yoksa önünüze çıkan herhangi bir sorunu yaşam olarak tanımlarsınız. Ancak geleceği planlarsanız karşınıza çıkan fırsatları görüp, yaşamınıza değer katarsınız” diyen Erol, “Kişi yaşantısında ne kadar değer yaratırsa, mutlulukla ilgili beklentilerini de o denli doğru tanımlayabilir” diye konuştu.

“Beklentilerinizi Dünya Vatandaşlığı Üzerine Tanımlamalısınız”

Bilgi toplumunun egemen olduğu günümüz dünyasında, artık dünya vatandaşlığı teriminin ön plana çıktığını anımsatan Erol, “Aslolan, global bir perspektifle, kendinizi bu doğrultuda geliştirip, hedefe yönlendirmenizdir. O vizyona sahip olmazsanız, gelecekteki yaşantınıza ve iş hayatınıza hazır hale gelemeyeceksiniz. Bu vizyonun ön şartı, yabancı dil öncelikli, kişisel gelişiminizdir. Bu noktada, sizin temel prensibiniz, dünya vatandaşı olmak olmalıdır” şeklinde konuştu.

“AIESEC Sizin İçin Bir Fırsat”

Aynı zamanda AIESEC Bursa Şubesi üyesi olan Sami Erol, dünya vatandaşlığına giden yolda AIESEC'in yapmış olduğu başarılı çalışmaların önemine dikkat çekti. Erol, “AIESEC, dünya vatandaşlığına giden yolları kullanmanızı sağlayabilecek belki de sınırlı sayıda platformlardan biridir. Sizin gibi potansiyeli yüksek bireylerin bu doğrultuda doğru kararlar alıp hedeflerini doğru bir şekilde yönlendireceklerine yürekten inanıyorum” ifadelerini kullandı.

 

 
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.