Kapat Ikon
Sami Erol / Önsöz

Çok Değerli Aktaş Holding Paydaşları,

Ülkemiz ihracatının lokomotifi, dünyanın da en büyük iş hacmine sahip sektörlerinin başında gelen otomotiv sanayi ve yan sanayi, dünya ölçeğinde hızla gelişmeye ve büyümeye devam ediyor.

Bu hızlı büyüme süreci karşısında, işletmelerin de özellikle teknolojiye ve geleceğe yatırım yaparak, sürekli iyileştirme kültürü çerçevesinde, çağın beklentilerine uygun yaklaşımlar sergileyebilmesi, rekabetçi piyasa koşullarında ayakta kalabilmek için elzemdir.

Aktaş Holding olarak, hizmet verdiğimiz küresel piyasalarda, hızla değişen pazar taleplerine karşın güçlü yapılanmamız ve hızlı reaksiyon verebilme kabiliyetimiz sayesinde, beklentilere en etkin şekilde çözüm üretebilmekteyiz.

Ar-Ge ve inovasyon öncelikli, ürün geliştirmeye yönelik üretim modelimiz sayesinde, bugün itibariyle Amerika Birleşik Devletleri'nden Brezilya'ya, Avrupa'dan Çin'e kadar dünyanın her coğrafyasında, nitelikli ve katma değeri yüksek ürünlerimizi, 'Türk markası' gururuyla sergilemekteyiz.

Gelinen noktada, Aktaş Holding'in küresel düzeyde yakaladığı bu başarılar, kuşkusuz sürdürülebilir başarıya öncelik veren yaklaşımlar, ileri teknolojiye yönelik güçlü yatırımlar ve sürekli iyileştirme kültürü çerçevesinde şekillenmektedir.

Nitekim günümüz dünyasında işletmelerin de sürdürülebilir başarılara ulaşması için sürekli iyileştirme çalışmalarını bir kültür olarak benimsemesi büyük önem taşıyor.

Toplam kalite yönetim biçimini benimseyen şirketimiz, know-how'ı tamamen Aktaş Holding'e ait bilgiyi kullanma becerileri sayesinde, kurulduğu günden bu yana hizmet verdiği sektöre ve yaşadığı topluma, en yüksek düzeyde katma değer sağlamayı hedef olarak belirlemiştir.

Yanı sıra, global düzeyde katma değer yaratan ürün ve hizmetler ortaya koyarken, insan odaklı hareket edebilmek de Aktaş Holding'in kurumsal vizyonunun önemli parçalarından biridir.

Bu anlamda, salt bugüne odaklanmadan, yüzünü daima geleceğe dönmüş olan Aktaş Holding, tüm paydaşları nezdinde değer yaratacak çalışmalara ağırlık vererek, 'Aktaş' markasının global ölçekteki güçlü algısına, pozitif katkılar sağlamayı sürdürmektedir.

Saygılarımla,

Sami EROL

Aktaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı

  
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.