Kapat Ikon
Sami Erol, TKYD Yönetim Kurulu'na Seçildi

Bursa'da ve ülkemiz genelinde faaliyet gösteren birçok sivil toplum kuruluşunda aktif olarak görev yapan Aktaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı Sami Erol, bu anlamda yeni bir sorumluluk daha üstlendi.

Sami Erol, kurumsal yönetim anlayışının ülkemizde tanınması, gelişmesi ve en iyi uygulamalarıyla hayata geçirilmesi misyonuyla hareket eden Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği'nin (TKYD), yeni dönem Yönetim Kurulu üyeliğine seçildi.

Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği'nin 8. Olağan Genel Kurul Toplantısı, 22 Mart 2017 tarihinde İstanbul'da Yapı Kredi Plaza'da gerçekleştirilirken, Başkanlığını Ali Aydın Pandır'ın üstlendiği yeni Yönetim Kurulu'nda yer alan Erol, derneğin İstanbul dışına açılmayı hedefleyen çalışmalarının ilk ayağı olan Bursa'daki faaliyetleri, aktif olarak yürütecek...

En İyi Şekilde Temsil Etmeye Çalışacağım

Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği'nin, 2003 yılından bu yana gerçekleştirdiği başarılı çalışmalarla, hem ulusal hem de uluslararası düzeyde kuruluşlarımız için yol gösterici olmayı hedeflediğini kaydeden Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Sami Erol, kurumsal yönetim anlayışının bir kültür olarak benimsenmesi adına çalışmalarını sürdüreceklerini kaydetti.

Sami Erol ayrıca, TKYD'nin İstanbul dışına açılmayı hedefleyen yeni vizyonunda, Bursa'nın ilk adım olmasından dolayı üstlendiği sorumluluğun önemini daha da artırdığına vurgu yaparak, Bursa'yı bu anlamda en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağını ve kurumsal yönetim anlayışının yaygınlaşması için de elinden gelen gayreti göstereceğini sözlerine ekledi.

 
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.