Kapat Ikon
Aktaş Holding Çalışanlarına İletişim ve Çatışma Yönetimi Eğitimi

Aktaş Holding bünyesinde, farklı konu ve içeriklerin masaya yatırıldığı eğitim faaliyetleri tüm hızıyla sürüyor.

Dönemsel olarak gerçekleştirilen eğitim faaliyetleri kapsamında çalışanlarının hem kişisel, hem de mesleki açıdan gelişimine katkı sağlamayı amaçlayan Aktaş Holding, son olarak Eğitmen Ömer Çam'ın katılımıyla yeni bir eğitim programına daha ev sahipliği yaptı.

Gün boyu süren organizasyonda; kişisel gelişim eğitimlerinin yanı sıra; profesyonel motivasyon konuşmacısı olarak bilgi ve deneyimlerini paylaşan ve aynı zamanda Yeditepe Üniversitesi'nde Öğretim Görevlisi olarak görev yapan Ömer Çam’ın katılımıyla, Aktaş Holding çalışanlarına 'iletişim' odaklı eğitimler verildi.

Aktaş Holding'in Organize Sanayi Bölgesi'ndeki üretim tesislerinde gerçekleşen eğitimlerde, iletişim başta olmak üzere; çatışma yönetimi, toplantı yönetimi, ast-üst ilişkileri ve ikna becerileri gibi önemli başlıklar incelendi.

İnteraktif bir şekilde ilerleyen ve oldukça verimli geçen eğitimlerde, Aktaş Holding çalışanları da merak ettikleri soruları Ömer Çam'a yöneltme imkanı buldu.

Eğitim Faaliyetlerimiz Sürecek

Aktaş Holding olarak, çalışanlarının kişisel ve mesleki gelişimini çok önemsediklerini kaydeden İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sami Erol da yaptığı açıklamada, 'şirketin en önemli kaynağı' olarak gördükleri insan kaynağının gelişimi adına, ilerleyen süreçlerde de bu tip eğitim faaliyetlerini kararlı bir şekilde gerçekleştirmeye devam edeceklerini söyledi.

  
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.