Kapat Ikon
AK-İZO'nun CE Denetim Süreci Başarıyla Noktalandı

Aktaş Holding Yapı Grubu’nda bulunan ve EPDM membran üretiminde ülkemizin ilk ve tek üreticisi olarak öne çıkan AK-İZO, şirketin en önemli misyonları arasında yer alan sürekli iyileştirme kültürü çerçevesinde başarılı sonuçlar almaya devam ediyor.

 

Verimlilik esaslı çalışmalar yürüten Ak-İZO bünyesinde, uluslararası test ve belgelendirme hizmetleri sunan Efectis Era Avrasya firması tarafından, CE belge yenilenmesi adına bir dizi denetleme süreci gerçekleştirildi.

 

AK-İZO ile ilgili 03.11.2016 tarihinde, mevcut yönetmelik / mevzuat kapsamında gerçekleştirilen 2016 yılına ait yıllık gözetim denetimleri başarıyla tamamlanırken, Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sami Erol yaptığı açıklama ile bu süreçte yoğun çaba ve özveri sergileyen tüm çalışanları yürekten kutladı.

 

Başarılı Çalışmalarınızın Devamını Diliyorum

 

Denetlemeler süresince; gerekli test, raporlama ve belgelendirme süreçlerinin başarıyla sonuçlanmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Erol, çalışanların söz konusu denetimler esnasında göstermiş olduğu örnek tutumdan ve Aktaş Holding'i en iyi şekilde temsil etmelerinden dolayı kendilerine teşekkür ederek, başarılı çalışmaların devamını diledi.

  
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.