Kapat Ikon
Sami Erol Önsöz

Değerli Arkadaşlarım,

Hizmet verdiği sektörde, global ölçekte yakaladığı üstün başarıları, kurulduğu günden bu yana kendine temel ilke olarak belirlediği AR-GE ve ihracat odaklı üretim modeliyle, çağın gerekliliklerine uygun modern altyapısına borçlu olan Aktaş Holding, kararlı bir şekilde sürdürdüğü gelecek yolculuğuna emin adımlarla ilerliyor.

İnovatif düşünce yapısı doğrultusunda adımlarını bu yönde atan Aktaş Holding, dünyanın her noktasındaki müşterileri ve pazar talepleri doğrultusunda çözüm odaklı stratejiler geliştirirken, daima yenilikçi bir bakış açısı sergileyerek, sektöre bugüne dek çok önemli kazanımlar sağlamayı başarmıştır.

Bugün; Amerika Birleşik Devletleri'nden Çin'e, Almanya'dan Brezilya'ya kadar, dünyanın her coğrafyasındaki paydaşları için ortak fayda sağlayıcı çalışmalara imza atan Aktaş Holding olarak, hızla değişiklik gösteren tüketici beklentilerini dikkate alıp, sürdürülebilir gelişim ve büyüme hedefimiz doğrultusunda inovatif ve üstün nitelikli ürünleri sektöre kazandırmaktayız.

Öyle ki AR-GE ve inovasyon kültürünü benimsemiş, vizyonu yüksek, değerlerine sahip çıkan bir anlayışla hareket eden, sektörün global oyuncularından biri konumundaki Aktaş Holding için ürün geliştirme ve geleceğin teknolojilerini günümüz standartlarında müşterilerine sunma düşüncesi, kurulduğu günden bu yana öncelikli hedefleri arasında ilk sıralarda yer almıştır.

Küresel rekabetçi piyasaların getirdiği ucuz üretim modelinin aksine; yerelle bütünleşen bir anlayışı benimseyerek, dünyanın her noktasında müşterileri için çağın beklentilerine uygun, yenilikçi ürünler ortaya çıkarabilen Aktaş Holding, sektöründe 'Türkiye’nin en fazla patent üreten firması' olmanın gururunu yaşarken, gerçekleştirdiği 'faydalı model' çalışmalarıyla da yenilikçi vizyonundan en güzel örnekleri başarıyla sunmaktadır.

Bu anlamda Aktaş Holding olarak, içerisinde yaşadığımız topluma, doğaya, ülkeye ve dünya ekonomisine yüksek katma değer sağlama hedefiyle çalışmalarımızı sürdürürken; bilgiyi kullanma becerilerimiz ve yetkinliğimiz sayesinde de daima üretmeye, standart teknolojiyi ve modelleri geliştirmeye devam etmek istiyoruz.

Çünkü Aktaş Holding için yeni üretim modellerini küresel piyasalarda başarıyla ortaya koymak, en önemli prensipler arasında yer alıyor.

Saygı ve sevgilerimle,

Sami EROL

Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi

Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.