Kapat Ikon
19 Eylül Şehitler ve Gaziler Günü - Kutlama

Türkiye Cumhuriyeti'nin sonsuza kadar yaşamasının en büyük teminatı, vatan sevgisinin yeryüzündeki en yüce sevgi olduğu ispatlayan şehitlerimiz ve gazilerimiz, vatanımızın bölünmez bütünlüğünden, bayrak sevgisinden, milli ve manevi değerlerinden asla ödün vermeyerek, şanlı tarihimizin mimarları arasında yer almaktadır.

Ülkemizin aydınlık yarınlara kavuşması adına, kahramanca bir mücadele örneği sergileyerek, dünya milletlerine örnek olan tüm şehitlerimiz ve gazilerimiz, bu güzel vatan topraklarındaki varlığımızın adeta birer sembolü ve güvencesidir.

Bizler bugün; şehit ve gazilerimizin ortaya koydukları azim ve kararlı duruş sayesinde geleceğe daha güvenli bakıyor, huzur içinde yaşamımızı sürdürüyoruz.

19 Eylül Şehitler ve Gaziler Günü dolayısıyla, Cumhuriyetimizin kurucusu, istiklal mücadelemizin önderi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşları başta olmak üzere; vatan uğruna canları pahasına mücadele eden tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor; gazilerimizi de saygı ve sevgilerimizi ileterek, uzun ömürler diliyoruz.

  
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.