Kapat Ikon
Aktaş Holding Yenilikçi Ürünleriyle Automechanika Frankfurt Fuarı'nda Ses Getirmeye Hazırlanıyor

Hizmet verdiği sektörün global oyuncusu Aktaş Holding, sektörün ulusal ve uluslararası arenadaki en büyük organizasyonlarında kararlılıkla yer almayı sürdürüyor.

Aktaş Holding, otomotiv sektörünün dünyadaki en kapsamlı fuarlarından biri olarak bilinen ve iki yılda bir, Almanya'nın ev sahipliğini yaptığı Automechanika Frankfurt 2016 Fuarı'nda, ileri teknoloji standartlarında üretilen ve dünyanın her noktasında yaygın şekilde tercih edilen global markası Airtech ile birlikte, modern üretim tesislerinde yakın zamanda üretimine başladığı, yüksek nitelikli Powertech markalı endüstriyel hortum ürünleriyle, dev organizasyonda ülkemizi temsil etmek için hazırlıklarını tamamlama aşamasına geldi.

Almanya'dan Çin'e, ABD'den Brezilya'ya kadar, dünyanın her noktasında etkin şekilde faaliyetlerini sürdüren Aktaş Holding, bu yıl 13-17 Eylül tarihlerinde düzenlenecek olan Uluslararası Otomotiv Yedek Parça ve Aksesuarlar Fuarı'nda, son teknolojiye sahip inovatif ürünlerini gururla sergilemeyi hedefliyor.

Toplam 11 salonda ve 40.516 metrekarelik alanda gerçekleştirilecek fuara; 40'ın üzerindeki ülkeden binlerce şirket ve dünyanın her coğrafyasından, on binlerce ziyaretçinin katılması beklenirken, Aktaş Holding'de organizasyonda, 195 m2'lik dev stant alanıyla, salon 6.1 'de B08 no'lu stantta misafirlerini ağırlayacak.

Potansiyel Müşterilerle Yeni İş Bağlantıları

4 gün sürecek organizasyon kapsamında Aktaş Holding, ileri teknoloji imkânlarıyla donattığı, üstün kalitedeki Powertech markalı endüstriyel ürünlerinin lansmanını da yapmaya hazırlanırken, ayrıca fuar süresince global arenadaki mevcut müşterileri ve potansiyel müşteri adaylarıyla da görüşme imkanı bulacak.

Fuardan Önemli Geri Dönüşler Bekliyoruz

Automechanika Frankfurt Fuarı'na her yıl düzenli olarak katılım gösterdiklerini belirterek, bu yılki buluşmaya yönelik beklentilerine değinen Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sami Erol, özellikle marka kültür ve bilincinin geliştirilmesi noktasında şirketlere büyük katkı sağlayan ve Aktaş Holding'in de destek aldığı Turquality Programı çerçevesinde, fuardan önemli geri dönüşler beklediklerini söyledi.

Sürdürülebilir başarı ve değer yaratma öncelikleriyle gelecek yolculuğunu sürdüren Aktaş Holding olarak, gelişim odaklı çalışmalar yürütmeye devam edeceklerini sözlerine ekleyen Erol, bu anlamda Automechanika Frankfurt Fuarı'nın da faydalı sonuçlar ortaya çıkardığını ifade etti.

 
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.