Kapat Ikon
Aktaş Holding Bünyesinde "Devamlılık Ödülleri" Verildi

Aktaş Holding tarafından, çalışanların motivasyonunu yükseltme amacıyla hayata geçirilen ödüllendirme sistemleri kapsamında, işe devamlılık sürecinin değerlendirilmeye alındığı 'Devamlılık Ödülleri' sahiplerini buldu.

 

Aktaş Holding çalışanları tarafından da beğeni toplayan ödüllendirme sistemine göre; her 3 aylık periyodu kapsayacak değerlendirme ışığında, hiç devamsızlık yapmayan çalışanların ödüllendirilmesi hedeflenirken, Nisan, Mayıs ve Haziran aylarının değerlendirilmeye alındığı süreçte 23 Aktaş personeli, düzenlenen törenle ödüllerine kavuştu.

 

26 Ağustos tarihinde, Aktaş Holding'in üretim tesislerinde gerçekleştirilen 'Devamlılık Ödülleri' organizasyonunda, 3 ay süresince tüm iş günlerinde işbaşında olan çalışanlar onurlandırılırken, çalışanlar da şirket tarafından kendilerine verilen ödüllerden dolayı, Aktaş Holding'e teşekkürlerini iletti.

 

Aktaş Holding tarafından hayata geçirilen ödüllendirme sisteminin, farklı kategorileri kapsayacak şekilde ilerleyen süreçlerde de devam etmesi hedefleniyor.

  
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.