Kapat Ikon
Aktaş Holding Öneri Ödülleri Sahiplerini Buldu

Şirket içerisinde gerçekleştirdiği çeşitli organizasyonlar kapsamında, çalışanların moral ve motivasyonuna katkı sağlamayı amaçlayan Aktaş Holding, iş sağlığı ve güvenliği ile çevre konusundaki yüksek hassasiyetini, ortaya koyduğu farklı uygulamalarla birlikte, çalışanlar nezdinde de pekiştiriyor.

 

Aktaş Holding'in yeni devreye aldığı ve hem çevre, hem de iş sağlığı ve güvenliği açısından, en iyi fikir sunan ve sisteme katkı sağlaya çalışanlarını, ay boyunca verdiği önerilere göre onurlandırdığı 'Öneri Ödülleri'nin bu ayki bölümünde, 'Öneri', 'Çevre ve İSG' ile 'Ramak Kala' kategorilerine göre Haziran ayının kazananları belli oldu.

 

En Çok Öneri Mikser Bölümü'nden Geldi

 

Aktaş Holding çalışanlarının katılımıyla, her ayın ikinci haftası gerçekleştirilerek olan ödül töreninin ilkinde, 'Öneri' kategorisinde toplam 75 öneri verilirken, bu kategoride 'En Çok Öneri Veren Bölüm' Mikser oldu. Mikser Bölümü'ne başarısından dolayı flama ve sertifikaları verildi.

 

Mikser Bölümü'nden Mustafa Ertan ise en çok öneri veren kişi olarak sertifika ve ödül almaya hak kazanırken, 'Çevre ve İSG Açısından En İyi Öneri' veren kişiler de Ayhan Çaldır, Mehmet Onur ve Metin Uzunöz oldu.

 

'Ramak Kala' da Ödül Ambar Bölümü'nün

 

Aktaş Holding'in öneri ödülleri arasında önemli bir yer tutan 'Ramak Kala' başlıklı kategoride de toplam 22 öneri sunulurken, 'En Çok Ramak Kala Önerisi Veren Bölüm' ödülünü, sertifikaları ve flamasıyla birlikte Ambar Bölümü aldı. Bu kategoride ayrıca 'En çok Ramak Kala Önerisi Veren Kişi' olarak Taner Kaya ödüle layık görülürken, Çevre ve İSG açısından da yine 'En İyi Ramak Kala Önerisi Veren Kişi', Taner Kaya oldu.

 

Aktaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Şahap Aktaş ile İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sami Erol, verdiği önerilerle Aktaş'a değer katan tüm çalışanları kutlarken, öneri ödüllerinin önümüzdeki dönemlerde de başarılı sonuçlar ortaya çıkarması öngörülüyor.

  
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.