Kapat Ikon
Aktaş Holding Çalışanların Kaizen Performansını Ödüllendirdi

Sürekli gelişim ve iyileştirme odaklı çalışmalar yürüten Aktaş Holding, bu hedef doğrultusunda bünyesinde farklı çalışma yöntemlerini de uygulamaya koyarak, şirketin her kademesindeki çalışanların, mükemmellik kültürüyle iç içe olması yönünde faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor.

2014 yılında yaptığı iyileştirme faaliyetlerini, Kaizen sistematiği altında gerçekleştirmeye başlayan Aktaş Holding, bu çalışmalar kapsamında 2016 yılının ilk 3 ayında, programa devamlılık konusunda en yüksek puanı alan çalışanlarına yönelik, üst yönetimin de katılımıyla ödül töreni düzenlerken, organizasyonda çalışanlara teşekkür belgeleri ve çeşitli hediyeler takdim edildi.

Aktaş Holding'in Organize Sanayi Bölgesi'ndeki üretim tesislerinde düzenlenen ödül töreninde; Aktaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Şahap Aktaş, Aktaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili R. Serkan Aktaş ve Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sami Erol da bizzat yer aldı.

"Sürekli İyileştirme Kültüründen Ödün Vermeyeceğiz"

Gerçekleştirilen ödül töreninde, özverili çalışmalarından ve programa yüksek devamlılık sağlamalarından ötürü çalışanları kutlayan Aktaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Şahap Aktaş, şirket olarak kuruldukları günden bu yana sürekli gelişim ve dönüşüm odaklı faaliyetler yürütmeye büyük önem verdiklerinin altını çizerken, bu doğrultuda Kaizen çalışmalarını da çok önemsediklerini belirterek, programda başarılı performans gösteren tüm çalışanları yürekten kutladı.

Şahap Aktaş'ın ardından söz alan Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sami Erol da mükemmellik kültürüyle özdeşleşen Aktaş Holding'in, uzun yıllardır sektöre örnek olan çok sayıda başarılı çalışmaya imza attığını anımsatırken, Kaizen sistematiğinin şirkete önemli kazanımlar sağladığını vurgulayarak, programda başarılı olan çalışanları performansından ötürü kutladı.

  
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.