Kapat Ikon
Aktaş Holding Kadın Çalışanları, Çiçek Yapım Sanatıyla İlgili Hünerlerini Sergiledi

Aktaş Holding, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde kadın çalışanlarını unutmayarak, son derece güzel bir organizasyona imza attı.

 

Aktaş Holding’in kadın çalışanları, 8 Mart tarihinde el yapımı ve hazır figürlerle birlikte, iç mekan bitkilerini bir araya getirerek hazırlanan ve son yıllarda, ev dekorasyonunun en gözde ürünlerinden biri haline gelen Terrarium (Teraryum) çiçek yapım sanatıyla ilgili düzenlenen, keyifli bir workshop etkinliğinde buluştu.

 

Aktaş Holding Eğitim Salonu’nda düzenlenen organizasyonda çalışanlar, cam fanus içerisinde özel taşlar ve bitkilerle bir araya getirilerek, şık bir dekoratif ürünün elde edildiği Teraryum sanatına dair tüm ipuçlarını öğrenme imkânı bulurken, organizasyonda kişiye özel minyatür bahçe tasarımı hizmeti sunan Minik Eller Terrarium firmasından Peyzaj Mimarı Ece Önür de çalışanlara destek verdi.

 

“Tüm Dünya Kadınlarının Bu Özel Gününü Kutluyorum”

 

Aktaş Holding kadın çalışanlarının bir araya geldiği ‘Teraryum Workshop’ buluşmasında, çalışanları yalnız bırakmayan Aktaş Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı İlknur Aktaş’ta, kendi elleriyle teraryum uygulamasını gerçekleştirdi.

 

Son derece eğlenceli anların yaşandığı organizasyonun ardından kadın çalışanlara yönelik kısa bir konuşma yapan İlknur Aktaş; “Başta sizlerin olmak üzere tüm dünya kadınlarının 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü yürekten kutluyorum. Aktaş Holding ve Aktaş Eğitim Vakfı olarak, bugüne kadar olduğu gibi gelecekte de kadın çalışanlarımızın her koşulda yanında olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.