Kapat Ikon
8 Mart Dünya Kadınlar Günü

Toplumsal hayatın vazgeçilmez değerlerinden biri olan kadınlarımız, hayatın her alanında gösterdikleri üstün özveri içeren yaklaşımlarıyla, üretkenliğin ve fedakârlığın sembolü; sevgi ve şefkatin de kaynağı olmuşlardır.

 

Huzurlu, sağlıklı ve modern bir toplumun en önemli yapı taşlarından biri olarak; eğitimden sağlığa, sanattan spora kadar, iş ve sosyal hayatın her alanında görevlerini başarıyla yerine getiren kadınlarımız için 8 Mart tarihi; eşitlik, adalet ve daha huzurlu bir yaşam isteklerini dile getirdikleri, tüm dünyada coşkuyla kutlanan en özel dayanışma günlerinden bir tanesidir.

 

Eğiten, yetiştiren, aile kurumumuzun temel taşı, değerlerin temsilcisi ve taşıyıcısı kadınların, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de hayatın her alanında, her geçen gün çok daha etkin ve başarılı çalışmalarla yer aldığına sıklıkla şahit olmaktayız.

 

Aktaş Holding ailesi olarak, ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ vesilesiyle, tüm kadınların bu özel gününü yürekten kutluyor; mutluğun sembolü kadınlarımıza, sevdikleriyle beraber sağlıklı, huzurlu ve başarılarla dolu bir gelecek diliyoruz.

Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.