Kapat Ikon
Stratejik İnsan Kaynağı Planlaması Başarının İlk Adımı

Hava süspansiyon körüğü sektöründe Türkiye'de lider, dünyada da ilk üç firma arasında bulunan Aktaş Holding, Boğaziçi Üniversitesi'nde düzenlenen 6. Mastering İK Zirvesi 2013'e (The 6th Mastering HR Summit 2013) katılarak, geleceğin liderleriyle bir araya geldi.

Birbirinden önemli kurumlardan değerli konuşmacıların katıldığı ve iş dünyasının merakla beklediği en önemli organizasyonlardan biri olan 6. Mastering İK Zirvesi 2013' de Aktaş Holding'i, İnsan Kaynakları ve Kurumsal İletişim Direktörü Fatoş Hüseyinca temsil etti.

Boğaziçi Üniversitesi Demir Demirgil Salonu'nda interaktif bir şekilde gerçekleşen ve 2 gün boyunca devam eden etkinlikte, şirketlerin insan kaynakları yöneticilerinin karşılıklı fikir alışverişleriyle yeni ortaklıklar geliştirmek, departman verimliliğini arttırmak, kurumsal büyüme süreci içerisinde istihdam, teknolojinin geldiği son nokta ve stratejik planlamalar ile ilgili tartışmalar yapıldı.

Aktaş Holding adına sunumu gerçekleştiren İnsan Kaynakları ve Kurumsal İletişim Direktörü Fatoş Hüseyinca, katılımcılara doğru stratejik planlama, stratejik performans yönetim sistemleri, bireysel ve ekip sorumluluğunun arttırılması ve verimlilik konularında çok önemli bilgiler aktardı. Fatoş Hüseyinca aynı zamanda 2 gün boyunca birçok yabancı izleyicinin takip ettiği ve İngilizce gerçekleşen Zirve'nin yöneticiliğini de yaptı.

Aktaş Holding ile ilgili merak edilen soruları içtenlikle cevaplayan Hüseyinca'nın sunumu, katılımcılar tarafından beğeni topladı.

  
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.