Kapat Ikon
Sami Erol'a AIESEC'ten Teşekkür Plaketi

Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sami Erol, dünyanın ihtiyaç duyduğu nitelikli, uluslararası bakış açısına sahip liderlerini yetiştirmeyi amaçlayan gönüllü bir öğrenci organizasyonu olan AIESEC’in, Bursa Şubesi tarafından düzenlenen “AIESEC Partnerleriyle Buluşuyor!” etkinliğinde öğrencilerle bir araya geldi.

 

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Çok Amaçlı Salonu’nda düzenlenen organizasyona, AIESEC’e destekleri bulunan Bursa’daki farklı firmalardan temsilciler de katılırken, etkinlikte bir konuşma yapan ve aynı zamanda, AIESEC Bursa Şubesi Danışmanlar Kurulu - Onursal Başkanı da olan Sami Erol, öğrencilerin geleceğine yönelik çok değerli paylaşımlarda bulundu.

 

“AIESEC’in Yanında Olmaya Devam Edeceğiz”

 

Aktaş Holding olarak AIESEC gibi önemli oluşumlara her koşulda destek vermeye devam edeceklerini vurgulayan Erol; “AIESEC’in yapmış olduğu başarılı çalışmaları mümkün olduğunca yakından takip etmeye çalışıyorum. Aktaş Holding olarak uzun zamandır AIESEC ile çeşitli projeler içerisinde işbirliği gerçekleştiriyoruz. Aktaş Holding’in AIESEC ile çalışma amacı, özellikle satış alanında ülkelerin yatırım fırsatlarını daha yakından takip edebilmek ve mevcut müşterilerinin memnuniyetlerini kendi ana dillerini bilen, kültürlerini tanıyan kişilerle sağlamaktır. Uluslararası bir şirket olan Aktaş Holding’in ihtiyaç duyduğu insan kaynağına, en uygun çözüm üreten AIESEC’in, tüm firmaların ihtiyacını bu kapsamda karşılayacağına ve ülkemizin, dış ticaret rakamlarına ciddi anlamda katkı sağlayacağına inancım tam” diye konuştu.

 

Konuşmaların ardından, AIESEC Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Öztürk tarafından Sami Erol’a, organizasyonda yaptığı değerli paylaşımlar ve bugüne dek AIESEC’e sağlamış olduğu üstün katkılardan dolayı teşekkür plaketi takdim edildi.

  
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.