Kapat Ikon
Sami Erol Önsöz

 

Aktaş Holding’de Yenilikçi Yaklaşımlar

 

Normallerin değişime uğradığı yenidünya düzeninde, hangi sektörde faaliyet gösteriyor olursa olsun, firmalar açısından yeniliğe odaklanmak ve gerektiği noktada dönüşümleri hızlıca uygulayabilmek, geleceğin temellerini atarak var olan düzene adapte olabilmek için kaçınılmaz zorunluluklardan sadece bir tanesidir.

 

Sektörel ihtiyaçlara yanıt verebilmek ve kurumsal gelişim sürecinde sürdürülebilirliği sağlayabilmek noktasında, müşteriler ve tüm paydaşlar nezdinde firmanın çağın gerekliliklerine uygun, modern yaklaşımlar sergileyerek beklentileri en üst düzeyde karşılayabilmesi, rekabetçi piyasa koşullarında ön plana çıkma açısından ciddi avantajları beraberinde getiriyor.

 

Kurulduğu günden bu yana, hizmet verdiği bağımsız yedek parça üretiminde her ana yeniliğe dönüşüme odaklı şekilde faaliyetlerini sürdüren Aktaş Holding, geliştirdiği yüksek katma değerli inovatif ve son teknolojiyle donatılmış ürünlerle, sektöre her türlü koşulda katkı sağlamanın haklı gururunu yaşıyor.

 

Özgün iş modelleri geliştirerek, geleceğe yönelik tüm stratejik planlamalarını ve aksiyonlarını ‘sürekli gelişim’ ekseninde uygulayan Aktaş Holding, sektöre ve ülkemize değer katan yaklaşımlarla, global ekonomik düzende sektörün öncelikli tercih edilen aktörlerinden biri olmayı başarmaktadır.

 

Küresel düzeyde yaşanan farklı koşullardan ötürü rekabetçi süreçler bu koşullardan etkilenebilse de, üretim ve hizmet kalitesinden asla ödün vermeyen Aktaş Holding, firma kültürünü tüm birimleriyle aynı doğrultuda entegre ederek, geleceğe yönelik hedeflerine doğru emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor.

 

Dünya ölçeğinde hizmet verdiği tüm bölgelerde, yakaladığı üstün hizmet kalitesini, yerel samimiyetle bütünleştirebilme başarısı gösteren Aktaş Holding, kurumsal gelişim ivmesini her gün daha da üzerine koyarak ilerletmeye devam ederken, Ar-Ge’ye öncelik veren üretim modeliyle, müşterilerine yönelik geliştirdiği en yeni ürünleri küresel pazarlarda ‘Aktaş’ kalitesiyle sergilemeyi sürdürmektedir.

 

Bu açıdan Aktaş Holding, faaliyet gösterdiği alanlarda -şartlar ne olursa olsun- yenilikçi yaklaşımlar geliştirmeyi özümsemiş bir kurumsal geçmişe sahiptir. Bu açıdan Aktaş, her durumda kuruluş amacına uygun nitelikli çalışmalar içerisinde yer alarak, mevcut düzende saygın bir noktaya ulaşmış ve bu saygınlık düzeyini koruyup geliştirmek adına da elinden gelen tüm gayreti, bugün olduğu gibi gelecekte de göstermeye devam edecektir.

 

Sami EROL

Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi

Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.