Kapat Ikon
Aktaş Holding, Geliştirdiği İnovatif Ürünlerle Ekonomiye Yüksek Değer Katıyor

Hava süspansiyon sistemi üretiminde dünyanın en büyük firmaları arasında yer alan ve 100’den fazla ülkeye doğrudan ihracat gerçekleştiren Aktaş Holding, sektöre katma değer sağlayan başarılı çalışmalarıyla, ulusal ve uluslararası düzeyde düzenlenen birçok organizasyonda ödüllendirilmeye devam ederken, bu anlamda ülkemizin ve Bursa’nın gururu olmayı sürdürüyor.

 

Aktaş Holding, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) tarafından geleneksel hale getirilen ve bu yıl 42’incisine ev sahipliği yapan, Bursa’daki kent ve ülke ekonomisine yüksek düzeyde katkı sağlayan kurum ve kuruluşların ödüllendirildiği, Ekonomiye Değer Katanlar - 2015 Ödül Töreni’nde “İnovasyon” kategorisinde ödüle lâyık görüldü.

 

7 kategoride toplam 72 ödül dağıtıldığı geceye, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanı sıra, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile birlikte, çok sayıda milletvekili, yerel yönetici, sanayici ve iş dünyası temsilcisi katılırken, Aktaş Holding adına organizasyonda Yönetim Kurulu Başkanı Şahap Aktaş ve İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sami Erol yer aldı.

 

‘Daha Çok Çalışacağız’

 

Aktaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Şahap Aktaş, ödülü Bursa Valisi Münir Karaloğlu’nun elinden alırken, Şahap Aktaş ödül töreni sonrası yaptığı açıklamada, BTSO tarafından bu değerli ödüle layık görülmekten dolayı büyük gurur yaşadıklarını kaydederek, Aktaş Holding’in sektörde yeniliklerin ve değişimin öncüsü olmaya devam edeceğini vurguladı.

 

Aktaş; “Aktaş Holding, dünya standartlarına, teknolojiye ve en yüksek kalite standartlarına ulaşmak için çalışmalarını aralıksız sürdüren bir firma. İnovasyon ve Ar-Ge konusunda gerçekleştirdiğimiz başarılı çalışmalar, birçok ülke ve alanda örnek rol model oluyor. Bu da bizi, daha fazla gelişim ve yenilenme adına ekstra motive ediyor diyebiliriz. Aktaş Holding olarak, sektöre her anlamda değer katmaya ve geleceğe giden yolda, her geçen gün daha fazla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 

“Aktaş Holding Gelişimin Kapılarını Aralıyor”

 

“İnovasyon, sürdürülebilir başarı ve gelişim için olmazsa olmaz dinamiklerden biridir” diye konuşan Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sami Erol da yaptığı açıklamada, Aktaş Holding’in geleceğe giden yolda sektöre ve yaşadığı topluma yüksek değer katmaya devam edeceğini ifade etti.

 

Kendilerini bu anlamlı ödüle layık gören BTSO’ya teşekkürlerini ileten Erol, “Küresel düzeyde faaliyet gösterdiğimiz her bölgede, bu alanda teknolojimizi ve standartlarımızı yükseltmek adına yaptığımız çalışmalarımızı sunuyor ve gelişimin kapılarını aralıyoruz. Bu ödül, hem emeklerimizin karşılığı oldu hem de bizi geleceğe yönelik gelişim ve değişim adına daha da teşvik etti. Unutmuyoruz ki,  Ar-Ge ve İnovasyon ülkemizin geleceği. Aktaş Holding olarak, bugüne kadar olduğu gibi ilerleyen süreçlerde de inovatif ürünler geliştirmeye devam ederek, bu alanda ülkemizi gururlandırmaya devam etmeyi amaçlıyoruz” şeklinde konuştu.

Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.