Kapat Ikon
Aktaş Fotoğraf Kulübü, Yaşamı En Güzel Karelere Sığdırıyor

Aktaş Holding, sosyal sorumluluk bilinciyle gerçekleştirdiği projeler dışında kurum içi aktivitelere de oldukça önem verirken, Aktaş bünyesinde oluşturulan sosyal kulüpler birbirinden değerli organizasyonlar gerçekleştirmeye devam ediyor.

 

Aktaş Holding bünyesinde oluşturulan Aktaş Fotoğraf Kulübü (AFK), birçok bölgede yaşamı fotoğraflayıp renklerle buluşurken, 2015’in son çekimlerini Yalova Teşvikiye Çifte Şelale’de gerçekleştirdi.

 

Yoğun bir katılımla gerçekleşen etkinlikte, kulüp üyeleri neşeli dakikalar geçirirken, kulüp üyeleri yakaladığı profesyonel karelerle de en güzel anları ölümsüzleştirdi.

Sonbaharın Keyfini Çıkardılar

 

Kulüp üyeleri Teşvikiye Şelalesi’nden sonra rotasını Büyük Dipsiz Göl’e çevirdi. Eşsiz manzaranın keyfini çıkaran AFK üyeleri, burada hep birlikte yemek yedi, keyifli dakikalar paylaştı. Yemek molasından sonra çekimlerine devam eden üyeler, Büyük Dipsiz Göl’ün kusursuz güzelliğini fotoğrafladı. Sonbahardan kalma güneşli bir günde hem sanatın, hem de birlikteliğin keyfini çıkaran üyeler, bundan sonraki çekim için heyecanla bekleyeceklerini dile getirdi.

 

‘Aynı İlgiyle Çekimlerimize Devam Edeceğiz’

 

Son olarak Narlı’da çay molası veren kulüp üyeleri etkinlikle ilgili şunları söyledi: “AFK, bizi hem fotoğraf sanatıyla buluşturuyor hem de arkadaşlıklarımızı pekiştirmek için fırsat oluyor. Biz, hem üreten hem de yaratıcı çalışmalarla gelişmek isteyen bir ekibiz. Fotoğraf, bu amaç doğrultusunda çok isabetli bir hobi. 2015’in son çekimini Yalova, Narlı ve Büyük Dipsiz Göl rotasında gerçekleştirmek istedik. Sonbaharı bize tam anlamıyla yaşatan bu günde, doğanın eşsiz güzelliğini kaçırmak istemedik ve manzarayı fotoğraflamak istedik. Gelecek yılda da aynı şevk ve ilgiyle çekimlerimize devam edeceğiz. Bu geziler de külümüzde, yeni yılda yapacağımız projelerle ilgili fikir alışverişi yapmamızı da sağlıyor.”

Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.