Kapat Ikon
Bursa'daki Balkan Ezgilerinde Aktaş Holding Esintisi

Yönetim Kurulu Başkanı Şahap Aktaş önderliğinde, Balkan ülkeleriyle Türkiye arasında karşılıklı ilişkilerin geliştirilmesi adına bugüne dek çok önemli işlere imza atan Aktaş Holding, Bulgaristan-Türkiye arasında yeni bir dostluk köprüsü kurulmasına daha aracılık etti.

 

Aktaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Şahap Aktaş, aynı zamanda yakın arkadaşı olan Bulgaristan'ın Plovdiv Senfoni Komite Üyesi Vasıf Bilginer aracılığıyla, geçtiğimiz günlerde düzenlenen organizasyon kapsamında,   Plovdiv Senfoni Orkestrası Şefi Luciano Di Martino ve dünya çapındaki viyolonsel virtüözü Julian Steckel'i Bursalı sanatseverlerle buluşturdu.

 

8 Ekim tarihinde, "Birleşmiş Milletler Teşkilatı'nın Kuruluşu'nun 70. Yılı Konseri" etkinlikleri kapsamında, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen ve dünyaca ünlü Plovdiv Orkestrası'nın organizasyon takvimine Bursa'yı da dahil eden Aktaş Holding, bu büyük organizasyonda etkin bir rol oynadı.

 

"Plovdiv Senfoni Orkestrası Tekrar Bursa'ya Gelecek"

 

Aktaş Holding'in, Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrası ve Nilüfer Belediyesi işbirliğine destek verdiği konsere, Bursalı sanatseverler de yoğun ilgi gösterirken, Aktaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Şahap Aktaş, organizasyonun Bursa'da düzenlenmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ilerleyen zamanda orkestra üyelerini tekrar Bursa'da ağırlamak için şimdiden kolları sıvadıklarını müjdeledi.

Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.