Kapat Ikon
Aktaş Eğitim Vakfı'ndan Orhaneli'nde 'Eğitim Seferberliği'

Aktaş Holding bünyesinde eğitim ve toplumsal gelişmeyi sağlamak adına sosyal sorumluluk projeleri üreten Aktaş Eğitim Vakfı, eğitim seferberliğine hız kesmeden devam ediyor.

 

Aktaş Eğitim Vakfı, Orhaneli Eğitim Kültür Yardımlaşma Derneği ile birlikte oldukça faydalı bir çalışmaya imza attı. Bölgede yaşayan ve ihtiyaç sahibi üniversite öğrencilerine burs sağlamak amacıyla geçtiğimiz yıl kurulan Orhaneli Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği, İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığı'nın desteği ve Orhaneli Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Aktaş Eğitim Vakfı ortaklığı ile başlattığı "Orhaneli'nde Gençler Kültürlerini Öğreniyor" projesinin startını verdi.

Aktaş Eğitim Vakfı'nın tam destek verdiği projenin tanıtım toplantısına; Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu, Orhaneli Kaymakamı Abdülhalim Can, Orhaneli İlçe Jandarma Komutanı Serdar Raviş, İlçe Emniyet Amiri Mehmet Balcı, Orhaneli Belediye Başkan Yardımcısı Salim Aktürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Tayır, Dernekler İl Müdürü Osman Dikmen, Bursa Büyükşehir Belediye Kültür ve Turizm Daire Başkanı Bursa Araştırmaları Merkezi Görevlisi Cengiz Bütün ve Aktaş Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı İlknur Aktaş katıldı.

 

"Belediyenin Tüm Kurumları Seferber Edilecek"

 

200'den fazla öğrencinin katılım gösterdiği toplantıda İlçe Kaymakamı Abdülhalim Can konuşma yaptı. Can, başlatılan proje için emeği geçen herkese teşekkür ederek öğrencilere boş zamanlarında kitap okumalarını tavsiye etti. Bursa İl Dernekler Müdürü Osman Dikmen ise konuşmasında, projenin başarıya ulaşması için gereken her türlü desteği vereceklerini kaydetti. Toplantıda söz alan Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu ise sosyal belediyeciliğin önemine vurgu yaparak, projeye maddi manevi her türlü destek olmak için belediyenin tüm kurumlarını seferber edeceklerinin altını çizdi.

 

2004 yılında Belediye Başkanı olarak seçildiği günden bu yana özellikle eğitime yönelik faaliyetlerin her zaman destekçisi olduklarını ifade eden Tatlıoğlu, şöyle devam etti: "Orhaneli benim sevdam. Hele ki içinde yöre kültürü ibaresi varsa Türkiye'nin neresinde olursa olsun koşmaya ve destek vermeye hazırız. Bu proje için de gereken her türlü desteği vereceğimizin sözünü burada bulunan kıymetli öğrencilerimizin huzurunda sözünü veriyorum."

 

Projenin 2016 yılı Mart ayında tamamlanacağını dile getiren Proje Koordinatörü Cavit Zırtlan da, projeye destek veren tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ettiklerini kaydetti.

"Bu Proje Eksiksiz Fayda Sağlayacak"

 

Aktaş Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı İlknur Aktaş ise, eğitimin Aktaş Holding için çok önemli olduğunu belirterek şöyle devam etti: "Sektörümüzde başarılı olmak Aktaş Holding için yeterli değil. Aynı zamanda topluma faydalı olacak, toplumun gelişmesi ve başarının ülkemize temas etmesi için eğitim çalışmaları üretmek de bizim için çok önemli. Başarımızı eğitimle ve sosyal sorumluluk projelerimizle taçlandırmak bizim için tarihimizden bu güne kadar vazgeçemeyeceğiz bir alışkanlık. İnanıyorum ki bu proje, öğrencilerimiz için eksiksiz fayda sağlayacak. Eğitim projelerimizin devamı gelecek ve bu konudaki hassasiyetimiz asla bitmeyecek. Aksine günbegün katlanarak üreyecek. Bu projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizin gözlerinden öpüyor, başarılarının devamını diliyorum."

  
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.