Kapat Ikon
Aktaş Eğitim Vakfı, Göynüklü Köyü'nde Fidanları Toprakla Buluşturdu

Aktaş Holding bünyesinde eğitim ve toplumsal gelişmeyi sağlamak adına sosyal sorumluluk projeleri üreten Aktaş Eğitim Vakfı, sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği başarılı çalışmaların yanı sıra, doğal çevrenin korunması ve geliştirilmesine yönelik üst düzey hassasiyetini de sürdürüyor.

 

Aktaş Eğitim Vakfı, Bursa'nın Mudanya İlçesi'nde Gündoğdu ve Göynüklü köyleri arasında yer alan ormanlık arazide, kısa süre önce gerçekleşen talihsiz orman yangının ardından, bölgede başlatılan yeniden ağaçlandırma çalışmalarına tam destek verdi.

 

Göynüklü'de, Şehit Yarbay İlker Çelikcan Hatıra Ormanı’nın yer aldığı bölgede gerçekleştirilen fidan dikim organizasyonuna, Aktaş Eğitim Vakfı gönüllülerinin yanı sıra; Aktaş Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı İlknur Aktaş ile birlikte, Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sami Erol da katılım gösterdi.

 

Aktaş Eğitim Vakfı ve Bursa Orman İşletme Müdürlüğü işbirliğiyle gerçekleştirilen fidan dikimi organizasyonu kapsamında, çok sayıda Kızılçam fidanı toprakla buluşturulurken, Aktaş Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı İlknur Aktaş organizasyona katılan tüm gönüllülere teşekkürlerini iletti.

"Çevremize Sahip Çıkmaya Devam Edeceğiz"

 

Aktaş Eğitim Vakfı olarak, çevrenin korunması ve geliştirilmesi adına yapılan her türlü çalışmaya koşulsuz desteklerinin süreceğini kaydeden Aktaş, en önemli doğal zenginliklerimizden biri olan ormanların korunması ve ihtiyaç olan yerlerde ağaçlandırma çalışmalarına destek verilmesi hususunda, toplum genelinde farkındalık oluşturmak istediklerini ifade etti.

 

"Aktaş Eğitim Vakfı'nı Kutluyorum"

 

Fidan dikim organizasyonuna katılan Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sami Erol da, yapılan anlamlı etkinlikten ötürü Aktaş Eğitim Vakfı'nı gönülden kutlarken, bu tür değerli organizasyonların devamı dileyerek, katılımcı gönüllülere teşekkürlerini iletti.

 

Organizasyonun ardından katılımcılar, toplu fotoğraf çektirerek anı ölümsüzleştirmeyi ihmal etmedi.

Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.