Kapat Ikon
Aktaş Eğitim Vakfı'ndan 'Sosyal' Atak

Aktaş Holding bünyesinde, topluma değer katan, doğa ile uyumlu ve sürdürülebilir kurumsal sosyal sorumluluk projelerini gerçekleştirmek üzere kurulan Aktaş Eğitim Vakfı, başta Bursa olmak üzere ülkemize yönelik toplumsal fayda sağlayabilmek adına çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

 

Aktaş Eğitim Vakfı, geçtiğimiz günlerde Bursa genelinde gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında, bugüne kadar oldukça önemli çalışmalara imza atan dernek ve vakıf yöneticileriyle bir araya gelerek, ilerleyen süreçlerde birlikte yapılabilecek çalışmalar konusunda görüş alışverişinde bulundu.

 

Aktaş Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı İlknur Aktaş'ın bizzat yer aldığı ziyaretlerde ilk olarak; eşsiz doğası, yöresel lezzetleri geleneksel şenlikleri ve tarihi şelalesiyle ünlü, tüm köy kadınlarının emeği ve özverisiyle kurulduğundan beri çok önemli çalışmalara imza atan ve Türkiye'nin ilk köy kadınları derneği olan Saitabat Köyü Kadınları Dayanışma Derneği ziyaret edildi.

 

"Köy Kadınları İle Çalışmalar Yapılacak"

Saitabat Köyü'nde kadınların kendilerine olan özgüvenini kazandırmak, aile bütçesine katkıda bulunmak, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek kültürlerine sahip çıkmak amacıyla kurulan dernek ile son derece verimli görüşmeler gerçekleştiren Aktaş Eğitim Vakfı'nın, dernek ile birlikte kadınlara yönelik çeşitli projeler hayata geçirmesi hedefleniyor.

 

"Çocuklara Tam Destek"

 

Aktaş Eğitim Vakfı'nın ziyaret programları, orta düzeyde zihinsel öğrenme yetersizliği olanların kabul edildiği tam gün eğitim veren Nilüfer Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü (Nilüfer İş Okulu) yetkilileriyle devam ederken, engelli ve down sendromlu çocukların toplumsal hayata kazandırılması adına el ele vererek, örnek çalışmalar gerçekleştirilmesi konusunda görüş birliğine varıldı.

 

Yapılan ziyaretlerle, son derece verimli görüşmelere imza atan Aktaş Eğitim Vakfı, Coşkunöz Holding bünyesinde kurulan Coşkunöz Vakfı ve Orhan Holding bünyesinde faaliyetler gerçekleştiren Orhan Holding Vakfı yetkilileriyle de geleceğe yönelik önemli görüşmeler gerçekleştirirken, birlikte yapılabilecek çeşitli projeler konusunda ciddi adımlar atılmaya başlandı.

 

"Amacımız Toplumsal Fayda Sağlayabilmek"

 

Aktaş Eğitim Vakfı olarak, bugüne dek hayatın her alanına ve toplumun her kesimine yönelik gerçekleştirdikleri başarılı çalışmalarla, örnek işlere imza attıklarını kaydeden Aktaş Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı İlknur Aktaş, tüm amaçlarının mümkün olduğunca çok toplumsal fayda sağlayacak projeyi hayata geçirmek olduğunu vurguladı.

 

Bursa'daki önemli dernek ve vakıf temsilcileriyle gerçekleştirdikleri görüşmelerin, gelecek açısından umut verici olduğunu aktaran Aktaş, yapılan ziyaretlerde kendilerini en güzel şekilde ağırlayan yetkililere de teşekkürlerini iletti.

Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.